Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Οι διακοπές τους δεν τελειώνουν ποτέ! Σε αυτό το νησί βρίσκονται τωρα!

Παρά το γεγονός πως μπήκε ο Σεπτέμβρης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Οι διακοπές τους δεν τελειώνουν ποτέ! Σε αυτό το νησί βρίσκονται τωρα!

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει και να έχουμε Σεπτέμβρη, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους στα όμορφα ελληνικά νησιά!

Μετά από μια δύσκολη άνοιξη και μια καραντίνα… η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποφάσισαν να ζήσουν στο έπακρο το φετινό τους καλοκαίρι και δεν σταματούν τις αποδράσεις! Οι δυο τους παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και δεν ξεχνάνε να το εκφράζουν στα social media! Οι γλυκιά ανάρτηση της Μαριέττας για τον άντρα της.

Μετά από το tour τους στα Επτάνησα αλλά και στις Κυκλάδες όπως στη Μύκονο, την Σαντορίνη, την Φολέγανδρο, το ερωτευμένο ζευγάρι συνέχισε τις διακοπές του στα Κύθηρα, στην Μονεμβασία, στο Πόρτο Χέλι αλλά και στην Ελαφόνησο. Τόσο η Μαριέττα όσο και ο Λέοντας μαγεύτηκαν από τα καταγάλανα νερά των παραλιών που επισκέφτηκαν. Βούτηξαν, κολύμπησαν ακόμα και ψάρια έπιασαν! Φυσικά δεν ξέχασαν να μοιραστούν στα social media τα μέρη και τις στιγμές που τους έμειναν αξέχαστα!

Μαριέττα Χρουσαλά στις διακοπές
Μαριέττα Χρουσαλά ηλιοβασίλεμα
Μαριέττα Χρουσαλά διακοπές στα Κύθηρα
Λέων Πατίτσας διακοπές

Μαριέττα Χρουσαλά: Αφήνει άφωνα τα πλήθη με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της

Η Μαριέττα Χρουσαλά κλέβει τις εντυπώσεις με μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι και το καλλίγραμμο κορμί της σε παραλία στο νησί των ανέμων.

Μετά την καραντίνα και τις οικογενειακές της στιγμές με το σύζυγο και τα παιδιά της, απολαμβάνει επιτέλους τον ήλιο και τον υπέροχο καιρό στο νησί των ανέμων. Λίγες μέρες νωρίτερα, βρέθηκε οικογενειακά στο νησί της Μυκόνου όπου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλοσχηματισμένο κορμί της αλλά και με το μικροσκοπικό της μπικίνι.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι.

Μαριέττα Χρουσαλά μπικίνι

Η Ελληνίδα καλλονή απήλαυσε τις ζεστές θερμοκρασίες και το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου και η κάμερα του Mykonos Live TV την αποθανάτισε να απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο. Μετά από τρεις γέννες η πρώην Σταρ Ελλάς καταφέρνει να διατηρεί άψογη τη φόρμα της και το καλογραμμένο κορμί της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να λανσάρει τη δική της συλλογή με σανδάλια.