Σίσσυ Χρηστίδου: Ντοκουμέντα πίσω από τις κάμερες του Έλα χαμογέλα στο OPEN

Τι κάνουν όταν "κλείνουν" τα φώτα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ντοκουμέντα πίσω από τις κάμερες του Έλα χαμογέλα στο OPEN

Πυρετωδώς γίνονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή της εκπομπής του OPEN, «Έλα χαμογέλα». Στη δημοσιότητα βγήκαν ντοκουμέντα από το trailer που γυρνάνε με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η πρωινή εκπομπή του σταθμού, που προβάλλεται στη ζωή του Σαββατοκύριακου, κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου για 3η συνεχόμενη σεζόν και γίνονται όλες οι τελευταίες απαραίτητες ετοιμασίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από το γύρισμα που έκαναν για το καινούριο trailer, μαζί με όλους τους συνεργάτες της. Ποια έφυγε μετά την Ελένη από τον ALPHA και ανακοίνωσε πως πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου;

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα OPEN

Το επίσημο δελτίο του Open για την Σίσσυ Χρηστίδου - Τι αναφέρει για την πρεμιέρα του Έλα Χαμογέλα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ο τηλεοπτικός σταθμός Open εξέδωσε το επίσημο δελτίο για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, αναφέροντας και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Μεταξύ άλλων αναγράφονται και τα ονόματα που θα την πλαισιώνουν.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου πριν λίγες ημέρες εθεάθη σε παραλία με τον Θοδωρή Μαραντίνη, δείτε εδώ φωτογραφίες.

Αυτό είναι το επίσημο δελτίο του Open για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Έλα Χαμογέλα»: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της μας λένε την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 9:50 στο OPEN.

Συζητούν για όλα τα θέματα που απασχολούν τις περισσότερες παρέες, υποδέχονται καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, μαγειρεύουν, ταξιδεύουν, ανακαλύπτουν νέα trends και συνήθειες.

Η πιο κεφάτη, δεμένη αλλά και ενημερωμένη παρέα, μια παρέα αγαπημένων φίλων και εκτός TV, επιστρέφει για να κάνει τα Σαββατοκύριακά μας ακόμα πιο όμορφα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!
Το «Έλα Χαμογέλα» τη νέα σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με τη Μαρία Κεφαλλονίτη στην αρχισυνταξία και τη Νατάσα Ιωάννου στη σκηνοθετική επιμέλεια.

«Έλα χαμογέλα», από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 το πρωί.

#elaxamogela

#OPENtv