Ντίνα Νικολάου: Οι σπόντες της για πισώπλατες μαχαιρίες και το Master Chef

Όσα είπε στην συνέντευξη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντίνα Νικολάου: Οι σπόντες της για πισώπλατες μαχαιρίες και το Master Chef

Η Σεφ Ντίνα Νικολάου μιλώντας σε συνέντευξη της δήλωσε πως έχει δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές και μίλησε και για το Master Chef!

Αυτοί οι δυο παίκτες από το Master Chef θα βρίσκονται στην εκπομπή της Σταματίνας!

Στο 7 Μέρες TV και στον Γάννη Βίτσα μίλησε η Ντίνα Νικολάου η οποία αναφέρθηκε για την μετακόμιση της εκπομπής της στο Mega, αν έχει δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές στον τομέα της αλλά και στο Master Chef. Η σεφ λείπει αρκετό διάστημα στο εξωτερικό αλλά έχει και επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.
Ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της:

Πολύ φωτεινό και αισιόδοξο ότι προσκαλείς νέους επαγγελματίες στην εκπομπή. Όλοι έχουμε την εντύπωση ότι στη μαγειρική οι “μαχαιριές” είναι πολύ οικείες ειδικά μεταξύ των τηλεοπτικών σεφ.

Ντίνα Νικολάου

"Δεν είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος ο πόλεμος από ότι σε άλλα επαγγέλματα. Σαφώς υπάρχει ανταγωνισμός. Όσον αφορά τα πισώπλατα μαχαιρώματα νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του κάθε επαγγελματία και το πως αυτός αντιλαμβάνεται τη θέση του μέσα στο χώρο. Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας."

Έρχομαι στο «Master Chef» το οποίο, αν θες, φεύγει από τα στενά όρια της μαγειρικής και έχει μετατραπεί σε ένα καθαρόαιμο reality.

"Μα το Master Chef δεν είναι ένα πρόγραμμα καθαρά μαγειρικής. Είναι ένα ριάλιτι, που αγορά όχι μόνο αντέχει αλλά θέλει κιόλας. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά. Αρέσει. Δεν έχει καμία σημασία αν αρέσει ή δεν αρέσει σε μένα. Ο καθένας μας έχει την προσωπική του άποψη, όμως το τηλεοπτικό προϊόν οφείλεις να το σεβαστείς από την στιγμή που έχει τόση επιτυχία."

Απο το Master Chef στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ποιοι είναι οι παίκτες που θα συμμετέχουν στην εκπομπη;

Θα συμμετείχες στην κριτική επιτροπή αν στο πρότειναν;

"Θα αποτελούσα μέρος μιας ανάλογης ή παρόμοιας εκπομπής αν αισθανόμουν ότι είχα κάτι να δώσω, ότι ήμουν χρήσιμη. Αν είχα λόγο ύπαρξης, θα το έκανα."

Από τα γήπεδα στο MasterChef πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Τα πάνω κάτω πρόκειται να φέρει στο Master Chef, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αφήνει πίσω του τα γήπεδα και μπαίνει στον διαγωνισμό μαγειρικής προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση ωστόσο, όπως κάνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αποφάσισε να παραμείνει στο χώρο και να αναλάβει την ιδιότητα του διευθυντή διεθνών σχέσεων μίας ομάδας.

Ο λόγος για τον Άλβαρο Ρεκόμπα, ο οποίος εργάζεται στη Νασιοναλ και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Στα 44 του ο Ουρουγουανός θα συμμετάσχει στο «MasterChef Celebrity» της Ουρουγουάης, στην πρώτη σεζόν της εκπομπής στην χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Ως δυνατό σημείο του Ρεκόμπα παρουσιάστηκαν τα «Olimpicos», ένα είδος σάντουιτς με λευκό ψωμί, μαγιονέζα, μαρούλι, αυγό, προσούτο και τυρί.