Νατάσα Θεοδωρίδου: Το σχόλιο στην φίλη της Ελένη όσο βρισκόταν στην αγκαλιά του Ματέο

Δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει στην αγαπημένη της φίλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νατάσα Θεοδωρίδου: Το σχόλιο στην φίλη της Ελένη όσο βρισκόταν στην αγκαλιά του Ματέο

H Νατάσα Θεοδωρίδου κουμπάρα και πολύ φίλη της Ελένης Μενεγάκη, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει μια δημοσίευση της Ελένης στην οποία έχει ποστάρει δυο φωτογραφίες της με τον Ματέο Πατζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της τον Ιούλιο και μετά την απόφασή της να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, έχει γίνει αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και κυρίως φωτογραφίες των παιδιών της κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει.

Η λαμπερή παρουσιάστρια το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της το πέρασε στο αγαπημένο της νησί την Άνδρο και έζησε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Το βράδυ της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, οι δυο τους κάθονται δίπλα στη φωτιά αγκαλιασμένοι και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ελένη και Ματέο αγκαλιά

Σε αυτές τις φωτογραφίες η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε "μωρά μου.." και συμπλήρωσε πολλές καρδούλες!

Σχόλιο Νατάσα Θεοδωρίδου

Ελένη Μενεγάκη: Στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 τελέστηκε η βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, σε ένα απίστευτο κτήμα και όλος ο στολισμός είχε ένα συγκεκριμένο χρώμα! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από το τότε ευχάριστο γεγονός.

Νονοί του μικρού Άγγελου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου του showbiz κάνοντας λαμπερή εμφάνιση.

Το χρώμα που επικράτησε στο στολισμό ήταν το μπλε. Η δεξίωση δόθηκε στο «Πεντελικόν» και οργανώθηκε από την παρουσιάστρια ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Βάπτιση Άγγελου Λάτσιου Ελένη Μενεγάκη
Βάπτιση Άγγελου Λάτσιου