Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χωρισμός για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις - Η ανακοίνωση στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός τους επηρέασε»

Χωρισμός για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις - Η ανακοίνωση στον αέρα του ΣΚΑΙ
News 04.09.2020 14:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χώρισε αγαπημένος ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά 8 Λέξεις και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Love It».

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους από την αγαπημένη του, Σιμών Χριστοδούλου.

«Δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Θα πω αυτό και θα το κλείσω. Ανθρώπινα είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός τους επηρέασε. Και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα και πολιτισμένα είμαστε φίλοι. Και το κλείνουμε εδώ» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018. Δείτε ωστόσο και την αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για την αποχώρηση που δυσαρέστησε τους τηλεθεατές.

Ο Ανδρέας Γεωργίου χωρίσει και στην σειρά του ΣΚΑΙ 8 Λέξεις

Κανονική ταραχή πρόκειται να προκαλέσει ο χωρισμός που θα συμβεί ανάμεσα στον Οδυσσέα και στην Έρση, στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Ένα τρίτο πρόσωπο πρόκειται να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και να φέρει τα πάνω κάτω.

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, όμως ακόμα μια τρικυμία αναμένεται να ταράξει τη ζωή του Οδυσσέα και της αγαπημένης του Ερσης. Ενώ τα δίδυμα κοριτσάκια τους έχουν έρθει στον κόσμο και οι ανάγκες της οικογένειας έχουν αρχίσει να αυξάνονται, ο... «καλλιτέχνης», όπως τον αποκαλεί και ο Σπυρέτος, θα αναζητήσει ένα έξτρα εισόδημα. Θα έρθει λοιπόν τυχαία σε επαφή με την Ελλη, μια νέα και όμορφη γυναίκα που έχει στην ιδιοκτησία της ένα αρχοντικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την υγεία της Ηλιάνας που κλονίζετε! Δείτε εδώ τι θα συμβεί!

Είναι κοσμογυρισμένη, έχει άνεση και ξέρει πώς να πλησιάζει τους άντρες γύρω της. Εκείνη, λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα του προτείνει να ζωγραφίσει κάποιους πίνακες αλλά και μέρη του ξενοδοχείου της, γεγονός που θα τον δελεάσει. Η Ερση αντίθετα θα αντιδράσει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον αποτρέψει.

Μεταξύ των λύσεων που θα του προτείνει θα είναι να μιλήσει στους Πετροσιάν, προκειμένου να πουλήσουν πίνακες του, όμως εκείνος φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του, καθώς το χρηματικό ποσό που του έχει προτείνει η Ελλη είναι υπέρογκο και ξέρει πως θα τους βγάλει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν, από τη στιγμή μάλιστα που η Ηλιάνα του έκαψε το ατελιέ.

Η απογοήτευση της Ερσης και ο χωρισμός ταραχή με τον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις!

Θα συνεργαστεί, λοιπόν, με την Ελλη αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις, να τον ρίξει στο κρεβάτι. Η Ερση θα δείξει από την πρώτη στιγμή την απογοήτευσή της, θα υποψιάζεται το τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, όμως θα αργήσει πολύ να μάθει την πραγματική σχέση του άντρα της με αυτή τη γυναίκα που έχει εισβάλει στη ζωή τους τόσο ξαφνικά.

Οταν μάθει, όμως, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Το ζευγάρι θα έρθει σε μεγάλη ρήξη. Ο Οδυσσέας θα τονίζει με κάθε ευκαιρία πόσο έχουν ανάγκη τα λεφτά, ενώ η Ερση θα του υπενθυμίζει πως αυτή η γυναίκα θα γίνει η αφορμή να χαλάσουν την όμορφη σχέση τους.

Και θα έχει δίκιο, καθώς η Ελλη θα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Οδυσσέα ενώ οι ώρες που θα τον απασχολεί στο ξενοδοχείο της, με δικαιολογία τη δουλειά, θα αυξάνονται ανησυχητικά. Σύντομα Οδυσσέας και Ερση θα ψυχραθούν και η σχέση τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι από τον περίγυρό τους που θα προσπαθήσουν να θέσουν νέες βάσεις στην οικογένειά τους.

Η Ηλιάνα τρίβει τα χέρια της!

Στον αντίποδα των παραπάνω, η Ηλιάνα, η παλιά αγαπημένη του Οδυσσέα, θα τρίβει τα χέρια της από την εξέλιξη που έχει η σχέση του πρώην συντρόφου της. Αφού δεν κατάφερε να τους χωρίσει με άλλο τρόπο, έβαλε όμως φωτιά στο ατελιέ του Οδυσσέα, η εμπλοκή της Ελλης θα της φανεί ιδανική για να τον δει να μένει μόνος του.

8 Λέξεις αποκλειστικό spoiler

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φουλ ερωτευμένος ο Στέφανος Μιχάηλ από τις 8 Λέξεις - Το απίστευτο βίντεο με τη σύντροφό του

Αμαρτωλός έρωτας στις 8 Λέξεις

Share