Big Brother: Αυτή είναι η ζωή του Jay Prodan!

Ποιος είναι ο Μπαγκλαντεσιανός διαγωνιζόμενος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Αυτή είναι η ζωή του Jay Prodan!

To Βig Brother έχει ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ και καθημερινά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τις ζωές των διαγωνιζόμενων! Ο Jay Prodan είναι ένας ευχάριστος παίκτης και η καταγωγή του είναι από το Μπαγκλαντέζ!

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ο παίκτης συγκίνησε με τα λόγια του και την εξομολόγηση του καθώς έχει βιώσει τον ρατσισμό και μας μίλησε για τα γεγονότα που τον στιγμάτισαν.

Παίκτης του Big Brother Jay Prodan

Εμείς μάθαμε κάποια παραπάνω πράγματα για αυτόν και τώρα θέλουμε να τα μάθετε και εσείς!

O Jay είναι 24 ετών

  • Κατάγεται από το Μπαγκλαντές
  • Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου.
  • Έχει τρέλα με το Tik Tok.
  • Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social.
  • Βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του.
  • Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Jay είπε: «Ονομάζομαι Jay Prodan. Είμαι από το Μπαγκλαντές και έχω δικό μου Ινδικό εστιατόριο στο Γκάζι. Δεν είχα λεφτά, αλλά είχα εμπιστοσύνη από τους φίλους μου που μου δώσανε τα λεφτά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορούσα να καταφέρω αυτό που ήθελα”.

Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες στη ζωή μου αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι πιο όμορφες κοπέλες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες. Θέλω να μπω μέσα στο σπίτι του Big Brother γιατί θα είμαι ο πρώτος Μπαγκλαντεσιανός που θα μπει στην ελληνική τηλεόραση και θέλω να αλλάξω τη γνώμη που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι Έλληνες για τους ξένους. Στην Ελλάδα δεν είχα πολλά προβλήματα σε ρατσισμό, αλλά κάποιες στιγμές στη ζωή μου πέτυχα ένα χοντρό κομμάτι ρατσισμού που με κυνηγούσαν άνθρωποι να με χτυπήσουν. Ανεβάζω βιντεάκια μέσω social media που κάνω motivation, inspiration και μιλάω πολλές φορές για ρατσισμό γιατί αυτό που έχω τραβήξει εγώ δε θέλω να τραβήξουν τα άλλα παιδιά που είναι από άλλες χώρες.

Από τη στιγμή που θα μπω μέσα στο σπίτι του Big Brother μακάρι να μην πετύχω τέτοιους ανθρώπους που θα δείχνουν ρατσισμό προς εμένα αλλά άμα πετύχω, από την αρχή μέχρι το τέλος που θα είμαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο θα του έχω αλλάξει τη γνώμη γιατί η αγάπη θα νικήσει τα πάντα».

Απίστευτα σχόλια ηθοποιού για το Big Brother - «Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται...»

Απίστευτα είναι τα σχόλια που έκανε γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός για το νέο κύκλο του Big Brother που έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαλίτη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #NOT τόσο για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και για τον Μεγάλο Αδερφό.

Αρχικά ανέφερε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Είχα την χαρά να τον έχω παραγωγό και στην περσινή παράσταση και πρόπερσι. Για εμένα ήταν από τις πιο καλές κι έντιμες συνεργασίες που είχα. Πέρα του ταλέντου, έναν ωραίο λαϊκό καλλιτέχνη πολλοί θα τον αμφισβητήσουν.

Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά, βλέπω έναν άνθρωπο που αγωνίζεται, που στην σκηνή επάνω αυτό που λέμε ιδρώνει την φανέλα κι από εκεί και πέρα στην επαγγελματική σχέση ένιωσα ότι έχω να κάνω με ένα πολύ έντιμο άνθρωπο. Η παράσταση που κάναμε πέρυσι ήταν υψηλής αισθητικής, έδωσε χρήματα για ένα μικρό θέατρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σε ένα κεντρικότατο θέατρο». Μιας και μιλάμε για τον Σεφερλή, δείτε μια χαρμόσυνη είδηση που έγινε γνωστή.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια του για το Big Brother

Όσο για το Big Brother, υπογράμμισε ο Γιώργος Γαλίτης: «Αν μπορούσε να σταματήσει και τώρα, θα ήμουν και πολύ χαρούμενος. Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μου θύμισε τα νιάτα μου που δεν το έβλεπα. Υπήρχε ανάγκη να συμβεί; Το είχαμε ανάγκη να συμβεί και προσθέτει κάτι; Εγώ πιστεύω ότι αφαιρεί πάρα πολύ από την ελληνική τηλεόραση».