Γιώργος Μαυρίδης: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του εκπομπής!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Μαυρίδης: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του εκπομπής!

Με μια νέα εκπομπή έρχεται στο Open Tv ο Γιώργος Μαυρίδης! Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γνωστό παρουσιαστής και Tattoo Artist αφού θα ξεκινήσει την δική του εκπομπή, το Into The Skin και μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ αυτής!

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους.

Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν

Αυτό είναι το τρέιλερ:

«Έσκασαν» τα ευχάριστα! Παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια ανακοίνωσε πως παντρεύονται, με ένα πολύ τρυφερό βίντεο!

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την παρουσιάστρια και μοντέλο Νικολέττα Ράλλη, που πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Πλέον, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του και μάλιστα, αποφάσισε να κάνει μαζί της, το επόμενο βήμα. Της έκανε λοιπόν την πολυπόθητη πρόταση και εκείνη δέχτηκε!

Η Κρίστη Καθάργια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο βουτάει στην πισίνα μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Για ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις ».