Κατερίνα Καινούργιου: Αλλαγές στο Opentv με το «Ευτυχείτε» - Τέλος στην αγαπημένη στήλη

Ο ανατρεπτικός ρόλος που θα αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αλλαγές στο Opentv με το «Ευτυχείτε» - Τέλος στην αγαπημένη στήλη

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να γίνουν στο Opentv με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, πρόκειται να μπει τέλος στην πιο αγαπημένη στήλη.

Σε λίγες μέρες, η επιτυχημένη εκπομπή πρόκειται να επιστρέψει στους δέκτες μας και να μας κρατάει συντροφιά κάθε πρωί.

Ωστόσο θα είναι αρκετά ανανεωμένη και μάλιστα, οι άνθρωποι της εκπομπής θέλουν να κάνουν μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές - ενώ δείτε εδώ ποιο πρόσωπο της εκπομπής αποχώρησε.

Αυτή είναι η στήλη που κόβεται από το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Συγκεκριμένα, αυτό που πρόκειται να αλλάξει είναι η κατάργηση μετά από 4 χρόνια της στήλης «Τηλεφωνικές Γραμμές», η οποία με πολλή επιτυχία έδινε βήμα στους τηλεθεατές και τηλεθεάτριες να εξιστορίσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες στο πάνελ της εκπομπής.

Ο διευθυντής των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του σταθμού, Θέμης Μάλλης, αποφάσισε να βάλει τέλος στη στήλη και να εντάξει μία νέα στο πρωινό.

Στη θέση της λοιπόν πρόκειται να μπει μία νέα στήλη και πρώτο φαβορί για να ενταχθεί είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, με το ένθετο να περιλαμβάνει 2 φορές την εβδομάδα τη διανυκτέρευση της σε ένα σπίτι διασήμου. Η παρουσιάστρια ανήκει έτσι και αλλιώς στο δυναμικό του σταθμού και θα συμμετέχει στο Just 2 Of Us.

Κατερίνα Ζαρίφη Ευτυχείτε

«Έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση του Opentv για την Κατερίνα Καινούργιου

«Έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση του Opentv για την μεγάλη πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει σε λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου. Το «Ευτυχείτε» επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν για να φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά.

"Την πιο γλυκιά καλημέρα θα μας πει η Κατερίνα Καινούργιου, με ανανεωμένη ομάδα και πολλές εκπλήξεις!

Ανανεωμένη, δυναμική, με θετική ενέργεια και την καλύτερη παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να «σερβίρει» το πιο απολαυστικό και πλούσιο πρωινό στο OPEN από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!

Έχοντας μαζί της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο τη Χρύσα Γεωργακοπούλου, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, η Κατερίνα θα ξεκινά μαζί μας την κάθε μέρα με την πιο ευοίωνη και δυνατή ευχή: «Ευτυχείτε» - κάποιο πρόσωπο ωστόσο αποχώρησε από την εκπομπή. Δείτε εδώ ποιο!

Η αγαπημένη πρωινή παρέα, θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, παρασκήνιο, καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, αλλά και νέες ενότητες που θα γίνουν... «talk of the town».

Η Κατερίνα μαζί με την ομάδα της εκπομπής, δουλεύουν με τις μηχανές στο «φουλ» κι ετοιμάζουν για σας, ένα πρωινό γεμάτο θετική ενέργεια!

Πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 9:50".