Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την πρεμιέρα του Love it

Ανανεωμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την πρεμιέρα του Love it

Πριν από λίγες μέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή της, Love it, και μία εβδομάδα μετά την είδαμε πολύ ανανεωμένη. Η παρουσιάστρια έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, την οποία ωστόσο μόνο λίγοι πρόσεξαν.

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει κανονικό πάταγο και όπως είναι λογικό, όλη η ελληνική showbiz, ασχολείται μαζί της και με την νέα της εκπομπή.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την πρεμιέρα του Love it

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν άλλαξε τόσο το χρώμα στα μαλλιά της, απλά έκανε μερικές παραπάνω ξανθές ανταύγειες, ενώ άλλαξε και το κούρεμά της.

Ιωάννα Μαλέσκου μαλλιά

Δείτε εδώ την εκρηκτική εμφάνιση που έκανε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου!

Ιωάννα Μαλέσκου: Καταπέλτης οι δηλώσεις της για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ "Ο Νίκος οφείλει..."

Καταπέλτης ήταν οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, αναφέρει πως για την νέα καριέρα που ανοίγεται μπροστά της δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν!

Η εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου Love it στον ΣΚΑΙ, έχει ξεκινήσει σχεδόν μια εβδομάδα και οι εντυπώσεις που αφήνει είναι πολλές!

Παρατηρήσαμε βέβαια, μια πτώση στα νουέμρα της εκπομπής...

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Έχετε βρεθεί από κοντά; Νιώθεις ότι του «χρωστάς»;

«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”. Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».

Ιωάννα Μαλέσκου συνέντευξη