Δανάη Μπάρκα: Συναντήθηκε στο Mega με τον Απόστολο Ρουβά

Ξεκινάει η συνεργασία τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Συναντήθηκε στο Mega με τον Απόστολο Ρουβά

Η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στο Mega με την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» και έτσι έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται πυρετωδώς. Σήμερα, συναντήθηκε στο στούντιο με τον μάγειρα της εκπομπής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Ρουβά, αδερφό του Σάκη!

H νεαρή ηθοποιός είναι έτοιμη να κάνει ένα εξαιρετικό νέο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στο πρωινό - δείτε εδώ την ανακοίνωση του Mega.

Η Δανάη Μπάρκα θα έχει στο πλευρό της τον Άρη Καβατζίκη και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ η πιο ηχηρή προσθήκη είναι αυτή του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

«Ορίστε και ο μάγειράς μας», έγραψε η Δανάη Μπάρκα ενώ τον ρώταγε αν είναι έτοιμος.

Δανάη Μπάρκα: Μπήκε στο στούντιο του Mega μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Σε λίγο καιρό η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έτσι σήμερα μπήκε για πρώτη φορά στο στούντιο του Mega, μαζί με τη νέα συνεργάτιδά της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με τις πρώτες φωτογραφίες να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

H νεαρή ηθοποιός είναι έτοιμη να κάνει ένα εξαιρετικό νέο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στο πρωινό - δείτε εδώ τη σημερινή ανακοίνωση του Mega.

Πριν λίγη ώρα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε με την Δανάη Μπάρκα στο υπό κατασκευή πλατό της εκπομπής, κατά τη διάρκεια των προβών τους για την πρεμιέρα. Χαμογελαστές πόζαραν στον φακό, δείχνοντας ενθουσιασμένες από τη συνεργασία τους.

«Γελάει πολύ και δυνατά, τραγουδάει χωρίς προφανή λόγο, τα μάτια της λάμπουν από ενθουσιασμό και οτιδήποτε φρέσκο και διαφορετικό. Αν σας προτείνει κανένας τέτοιος σπάνιος άνθρωπος να δουλέψετε μαζί, να πείτε «ΝΑΙ!» όπως είπα εγώ στη Δανάη Μπάρκα (you had me at hello! να ξέρεις…).

Στη δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το πανέτοιμο σκηνικό από το οποίο θα σας κάνουμε παρέα από Σεπτέμβρη στο Mega φυσικά. Πάμε, Δανάη; #pamedanai #megatv #morningshow #danaibarka» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.