Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε με πολύ δυναμικό και "ευθύ" τρόπο στις ζωές μας από τη μέρα που έκανε τη μεγάλη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή Love it. Όλοι όμως θέλουν να μάθουν πληροφορίες σχετικά με τη ζωή της και έτσι, εμείς βρήκαμε την πραγματική της ηλικία.

Η παρουσιάστρια είναι ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και έτσι, το κοινό την υποδέχθηκε με πολύ εγκάρδιο τρόπο - δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε στην πρεμιέρα της.

Η πραγματική ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και σήμερα είναι 31 ετών.

Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού, αλλά στην πορεία την κέρδισε η τηλεόραση.

Με σταθερά και ανοδικά βήματα εδραίωσε την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα στο Κρήτη TV.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013 συμμετείχε στα καλλιστεία, όπου πήρε τον τίτλο «Μις Κρήτη».

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την πρεμιέρα του Love it

Πριν από λίγες μέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή της, Love it, και μία εβδομάδα μετά την είδαμε πολύ ανανεωμένη. Η παρουσιάστρια έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, την οποία ωστόσο μόνο λίγοι πρόσεξαν.

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει κανονικό πάταγο και όπως είναι λογικό, όλη η ελληνική showbiz, ασχολείται μαζί της και με την νέα της εκπομπή.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την πρεμιέρα του Love it

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν άλλαξε τόσο το χρώμα στα μαλλιά της, απλά έκανε μερικές παραπάνω ξανθές ανταύγειες, ενώ άλλαξε και το κούρεμά της.

Ιωάννα Μαλέσκου μαλλιά

Δείτε εδώ την εκρηκτική εμφάνιση που έκανε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου!