Big Brother: Τα "κολασμένα" πλάνα της Χριστίνας και το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου

Άναψε φωτιές με το μαγιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τα

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου συνδέθηκε με το σπίτι του Big Brother και έδειξε μερικά πραγματικά " κολασμένα" πλάνα της Χριστίνας στην πισίνα, με την παρουσιάστρια να κάνει το δικό της σχόλιο.

Σίγουρα η Χριστίνα είναι μία από τις παίκτριες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την εμφάνισή της μιας και τα πλάνα του σκηνοθέτη εστιάζουν πάνω της κάθε φορά που εμφανίζεται με το μαγιό.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως όπως έγινε γνωστό, η Χριστίνα θα έρθει πολύ κοντά με έναν συμπαίκτη της. Δείτε εδώ με ποιον!

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και σήμερα το μεσημέρι, όταν η εκπομπή Love it έδειξε τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Και μπορεί ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου να μην έβλεπε τα πλάνα όμως η παρουσιάστρια τα έβλεπε και είπε «έχω εγώ πλάνα και η περιφερειακή μου όραση είναι ενεργοποιημένη και βλέπουμε χαλαρές στιγμές στην πισίνα…»!

Χριστίνα Big Brother

«Έσκασε» το spoiler για το Big Brother - Τεράστια ανατροπή στο σημερινό live

Μόλις πριν από λίγο, «έσκασε» ένα πολύ «καυτό» spoiler για το Big Brother. Σήμερα το βράδυ πρόκειται να παρακολουθήσουμε το δεύτερο live του ριάλιτι και πρόκειται να γίνει μία τεράστια ανατροπή μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Χθες βράδυ, οι παίκτες ψήφισαν και έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση, τον Χρήστο Μακρίδη, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Νίκο Παπαύλου, τον οποίο στη συνέχεια έσωσε η Σοφία Δανέζη, με τον Jay Prodan να είναι αυτός που παίρνει τη θέση του - δείτε εδώ μερικές πληροφορίες για τη ζωή του.

Αυτό είναι το spoiler και η τεράστια ανατροπή για το πρώτο live του Big Brother

Μετά την αποχώρηση λοιπόν, ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει πως στο παιχνίδι θα μπει ένας νέος παίκτης, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι Κύπριος. Βέβαια οι δικές μας πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα το ποιος πρόκειται να είναι ο νέος παίκτης του ριάλιτι.