My Style Rocks: Ένταση με την Αρετή Λις και την Έρη Λώλη

Ανέβηκαν οι τόνοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ένταση με την Αρετή Λις και την Έρη Λώλη

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο My Style Rocks, δημιουργήθηκε αρκετά μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Έρη Λώλη, λόγω του hair look που είχε επιλέξει να κάνει για τη σημερινή της εμφάνιση η πρώτη.

Η Αρετή αποφάσισε να αποδεχθεί ένα challenge που της είχε θέσει η Έλενα Χριστοπούλου τις προηγούμενες μέρες και έτσι άλλαξε τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πιο 50's - 60's look, το οποίο δεν άρεσε τόσο σε μία από τις συμπαίκτριές της.

Συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη ξεκαθάρισε πως της άρεσαν τα όσα φόραγε ωστόσο βρήκε το μακιγιάζ και το μαλλί, λίγο υπερβολικό, ενώ θεώρησε πως την μεγάλωναν.

Η Αρετή Λις εκνευρίστηκε κάπως με το σχόλιο της συμπαίκτριάς της και ξεκαθάρισε πως θέλησε να τολμήσει και πως μάλλον η Έρη Λώλη δεν γνωρίζει την τάση. «Την γνωρίζω την τάση» της απάντησε εκείνη και τότε η Αρετή Λις έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας «Αν την ήξερες την τάση δε θα την σχολίαζες έτσι».

Αρετή Λις My Style Rocks

Ένταση δημιουργήθηκε βέβαια και χθες με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μία συμπαίκτριά της. Δείτε εδώ τα σχόλια που ακούστηκαν.

My Style Rocks: Έπος! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου... λιποθύμησε με τον άσο του Στέλιου Κουδουνάρη

Για ακόμα μία φορά, η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο My Style Rocks ήταν απλά επική. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η αγαπημένη παίκτρια έπεσε "λιπόθυμη", μόλις είδε πάνω στο πινακάκι, τον άσο που της έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Με ένα κόνσεπτ εμπνευσμένο από την πανέμορφη Κέρκυρα και με ένα κατακόκκινο outfit, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ωστόσο βρήκε πολλές αστοχίες στο look της παίκτριας και έτσι της έβαλε 1, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν το άντεξε και σωριάστηκε! Να σημειώσουμε βέβαια, πως χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε σε λογομαχία με μία συμπαίκτριά της. Δείτε εδώ τι συνέβη.