My Style Rocks: Η Ευρυδίκη ξαναχτυπά - Τα αδιανόητα σχόλια σε συμπαίκτρια της

Την κατάκραξε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Ευρυδίκη ξαναχτυπά - Τα αδιανόητα σχόλια σε συμπαίκτρια της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξαναχτύπησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Έκανε αδιανόητα σχόλια σε συμπαίκτρια της με το που στάθηκε απέναντι της και της δόθηκε ο λόγος για να σχολιάσει την εμφάνιση της.

Η Ευρυδίκη είναι αντικειμενική όπως έχει πει στην βαθμολογία της και σήμερα το απέδειξε για ακόμη μια φορά. Βέβαια, η κριτική της θεωρήθηκε πολύ βίαιη.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η Έλενα Χριστοπούλου να νευριάσει μαζί της και να της πει πως ήταν λάθος και ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Δείτε ωστόσο ποια παίκτρια έλειπε χθες.

My Style Rocks: Νέα ένταση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Την "στόλισε" η Κωνσταντίνα Παγανή

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η σημερινή πρεμιέρα του My Style Rocks, δημιουργήθηκε μία νέα ένταση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία τα βρήκε κάπως σκούρα με τη νέα παίκτρια, τη Κωνσταντίνα Παναγή, η οποία δε δίστασε να την "στολίσει" για το look της.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση σήμερα μιας και επέλεξε να φορέσει το μαγιό της και έτσι απέσπασε πολλά σχόλια.

Χαρακτηριστικό είναι βέβαια πως η πολυσυζητημένη παίκτρια χάρισε άσους σε όλους τις παίκτριες!

Η νεοφερμένη Κωνσταντίνα Παγάνη πάντως άναψε τα αίματα καθώς κάποια στιγμή σχολίασε το ντύσιμο της Ευριδίκης που ξέρουμε από τα παλιά λέγοντας: «Εμείς τουλάχιστον είμαστε ντυμένες. Η Ευριδίκη είναι σχεδόν γυμνή», ενώ νωρίτερα, η Ευρυδίκη τα έβαλε και με την Κορίνα Αδραμιτίδου - δείτε εδώ τι συνέβη!