Μελαχρινή η Δούκισσα Νομικού - Οι φωτογραφίες που δεν είχε δει κανείς

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινή η Δούκισσα Νομικού - Οι φωτογραφίες που δεν είχε δει κανείς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει δύο φωτογραφίες από το παρελθόν της, και συγκεκριμένα από την παιδική της ηλικία, τις οποίες δεν είχε δει ποτέ κανείς και στις οποίες, είναι μελαχρινή!

Η παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι επιλέγει καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ή ακόμα και από το παρελθόν της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγα λεπτά, όταν ανέβασε δύο πολύ όμορφες φωτογραφίες στις οποίες είναι η ίδια παιδάκι. Τα likes και τα σχόλια, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν "βροχή"!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες με τη μελαχρινή Δούκισσα Νομικού

Να σημειώσουμε βέβαια πως μία υπέροχη φωτογραφία μαζί με τον μπαμπά της από την παιδική της ηλικία, ανέβασε και πριν από μερικές μέρες η Δούκισσα Νομικού. Δείτε τη εδώ και θα συγκινθείτε!

Όλο νόημα η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα και να τη συνοδεύσει με ένα μήνυμα για τον Σεπτέμβριο, που ξεκινάει σήμερα, ζητώντας του να της φερθεί καλύτερα απ' ό, τι οι προηγούμενοι μήνες.

Η παρουσιάστρια πέρασε λίγο δύσκολες μέρες τον τελευταίο μήνα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, γεγονός που την στεναχώρησε ιδιαίτερα - δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να είναι πιο σιωπηλή απ' ό, τι συνήθως στα social media. Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει μία εικόνα στην οποία χαμογελάει προκειμένου να υποδεχθεί το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον νέο μήνα.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα της Δούκισσας Νομικού

«Είπα να πω κ γω χαμογελαστή Καλό Μήνα, μπας και μας ακούσει όλους και είναι πιο γλυκός μαζί μας», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.