Ρίγη συγκίνησης από την Δούκισσα Νομικού - Το μήνυμα που «λύγισε»

«Μου έχουν λείψει πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Δούκισσα Νομικού - Το μήνυμα που «λύγισε»

Δύσκολες στιγμές περνάει η Δούκισσα Νομικού, όχι μόνο λόγω του θανάτου του πεθερού της, αλλά και γιατί δεν μπορεί να δει λόγω κορωνοϊού τους γονείς της. Το μήνυμα στα social media, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και «λύγισε».

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της και ιδιαίτερα στον μπαμπά της με τον οποίο μοιάζουν και πάρα πολύ. Πάντα όποτε έβρισε χρόνο περνούσαν χρόνο μαζί τους, κάτι που το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον μπαμπά της.

«Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού. Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, είχε προκαλέσει και μια δημόσια έκκληση της.

Βυθισμένη στο πένθος η Δούκισσα Νομικού - Η ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει την πρώτη της συγκινητική ανάρτηση για το θάνατο του πεθερού της, Σάββα Θεοδωρίδη που την "τσάκισε". Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, είναι βυθισμένοι στο πένθος.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν πολύ δεμένη με τον Σάββα Θεοδωρίδη και έτσι η απώλειά του στοίχισε πολύ στην οικογένειά της και όχι μόνο, καθώς ο Σάββας Θεοδωρίδης, ήταν μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες που πέρασαν από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο μεγάλος της γιος έχει πάρει και το όνομα του παππού του. Μόλις χθες έγινε η κηδεία μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - και έτσι σήμερα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον πεθερό της και παππού των παιδιών της.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα ηλιοβασίλεμα, και έγραψε: «Θα σε αγαπάμε πάντα πολύ,παππού Σάββα», ραγίζοντας τις καρδιές όλων των διαδικτυακών της φίλων.