Big Brother: Ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι - Δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ με γυναίκα

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι - Δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ με γυναίκα

Όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί, στο σπίτι του Big Brother, μπήκε ένας νέος παίκτης για να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο βίντεό του, δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ τη σχέση του με μία γυναίκα γιατί ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη.

Το σόου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον απόλυτο βαθμό και φέρνει πάντοτε εκπλήξεις, σαν αυτή που έγινε στην είσοδο των παρουσιαστών με έναν... ιδιαίτερο τρόπο. Κάπως έτσι, έγινε και η αποκάλυψη του νέου παίκτη, ο οποίος αλλάζει τις ισορροπίες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κύπριο Βλαδίμηρο Νικόλα, ο οποίος μετά από μια βδομάδα καραντίνας, πήγε στο σπίτι και αμέσως προκάλεσε εντύπωση, καθώς μας φανερώθηκε... βγαίνοντας από το τζακούζι.

Με αυτό τον τρόπο, παράλληλα, η παραγωγή βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στους Κύπριος, που την κατηγορούσαν για απόλυτη απόρριψη, αφού φαινόταν να ξεκινά το σόου χωρίς άνθρωπο από την εν λόγω χώρα.

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, περίμενε τους παίκτες στο τζακούζι και έτσι, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε στην Χριστίνα να πάει να δει αν είναι όλα καλά στον κήπο.

Μόλις βγήκε έξω, είδε τον νέο παίκτη ο οποίος μπήκε στο σπίτι με το μπουρνούζι του! Στο βίντεο - βιογραφικό του μάλιστα αποκάλυψε πως δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε μία αλλαγή που θα γίνει στο παιχνίδι!

Big Brother: Βούρκωσε στον αέρα του live η Ραΐσα

Ο Χάρης Βαρθακούρης έφερε τη συζήτηση στην Ραΐσα Κόντι και στη συμπεριφορά που είχε μέσα στο σπίτι αυτή τη βδομάδα. Στη σύνδεση που έκανε λοιπόν με το σπίτι του Big Brother, η διαγωνιζόμενη δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα του live με το τραγούδι που άκουσε.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ραΐσα θέλησε να κάνει μία έκπληξη στους συμπαίκτες της και έτσι τους τραγούδησε ένα τραγούδι, το οποίο την εκφράζει απόλυτα, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα.

Όπως εξήγησε η ίδια, το συγκεκριμένο τραγούδι την εκφράζει απόλυτα μιας και έχει περάσει και εκείνη πολλά στην ζωή της.

Έτσι ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να της κάνει έκπληξη με τη σειρά του και να της αφιερώσει το συγκεκριμένο κομμάτι, με την διαγωνιζόμενη να το τραγουδάει ξανά.

Στο τέλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και εξήγησε στον παρουσιαστή πως δεν μπορούσε να μην δακρύσει με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Νωρίτερα βέβαια βούρκωσε και ο Χρήστος Μακρίδης. Δείτε εδώ το τραγούδι που του αφιέρωσε ο Χάρης Βαρθακούρης.