Βλαδίμηρος Νικόλα: Αυτός είναι ο 22χρονος που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Big Brother

Όσα δεν γνωρίζεις για τον νέο παίκτη του ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βλαδίμηρος Νικόλα: Αυτός είναι ο 22χρονος που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Big Brother

Ένας νέος παίκτης μπήκε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, το οποίο ήταν και το πρώτο live. Πρόκειται για τον 22χρονο Βλαδίμηρο Νικόλα ο οποίος πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Μετά από μια βδομάδα καραντίνας και την αποχώρηση του Jay Prodan, μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδερφού και αμέσως προκάλεσε εντύπωση, καθώς φανερώθηκε... βγαίνοντας από το τζακούζι.

Με αυτό τον τρόπο, παράλληλα, η παραγωγή βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στους Κύπριους, που την κατηγορούσαν για απόλυτη απόρριψη, αφού φαινόταν να ξεκινά το σόου χωρίς άνθρωπο από την εν λόγω χώρα.

Ο ίδιος είναι Personal trainer, με καταγωγή από την Κύπρο, μπαίνει στο Big Brother δηλώνοντας ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σχέση του με κάποια κοπέλα.Ενώ, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία και κάποιες φορές ένιωσε να φοβάται τον πατέρα του γιατί ασκούσε βία στη μητέρα του και γενικά είχε τυραννική συμπεριφορά.

Βλαδίμηρος Νικόλα Big brother

Βλαδίμηρος Νικόλα ηλικία

Έτσι εμφανίστηκε ο 22χρονος Βλαδίμηρος Νικόλα στο Big Brother

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, περίμενε τους παίκτες στο τζακούζι και έτσι, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε στην Χριστίνα να πάει να δει αν είναι όλα καλά στον κήπο.

Μόλις βγήκε έξω, είδε τον νέο παίκτη ο οποίος μπήκε στο σπίτι με το μπουρνούζι του! Στο βίντεο - βιογραφικό του μάλιστα αποκάλυψε πως δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε μία αλλαγή που θα γίνει στο παιχνίδι!