Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

Ο πρώτος που μένει εκτός σπιιτού

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι
News 05.09.2020 00:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Γνωστός έγινε ο πρώτος παίκτης, ο οποίος αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother, με την ψήφο του κοινού να αποφασίζει για το ποιος συνεχίζει στο σπίτι και ποιος όχι. Ο Χάρης Βαρθακούρης κράτησε για λίγο τους παίκτες σε αγωνία ωστόσο στη συνέχεια έκανε την ανακοίνωση.

Μετά από μια βδομάδα με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα, είχε έρθει πια η ώρα να ανακοινωθεί η πρώτη αποχώρηση στο φετινό παιχνίδι από τον Χάρη Βαρθακούρη, αν και την ίδια ώρα στο σόου εισερχόταν ένας νέος παίκτης, ο οποίος ήρθε... με ορέξεις.

Ο πρώτος που αποχωρεί, λοιπόν, για την φετινή σεζόν στο Big Brother, είναι ο Jay Prodan - δείτε εδώ όλα όσα δε γνωρίζατε για τη ζωή του. Σε μια ψηφοφορία, όπου αναζητείτο η θετική ψήφος του κοινού, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από αυτές που πήραν οι Άννα Μαρία και ο Χρήστος, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από το σπίτι.

Jay Prodan αποχώρηση

Big Brother: Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ανακοινώσει μία νέα στήλη που θα προστεθεί στο παιχνίδι, ενισχύοντας τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου. Στη στήλη αυτή λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε ένα δημόσιο σχόλιο για την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνομιλεί κάθε εβδομάδα με έναν παίκτη ο οποίο θα κάθεται στην λεγόμενη "hot seat".

Αυτή τη βδομάδα το ρόδι έσπασε η Σοφία Δανέζη, η οποία είναι μία από τις συμπάθειες του παρουσιαστή.

«Θέλω να σου πω ότι στο πρόσωπο σου εγώ βλέπω, με κάποιες διαφορές, πολύ μεγάλη ομοιότητα με μια πρώην γυναίκα μου, την Δήμητρα. Για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Άρα καταλαβαίνεις ότι μου είσαι συμπαθέστατη και ότι μου αρέσεις.

Επίσης, το όνομα σου είναι Σοφία το οποίο έχει και αυτό μια οικειότητα. Και είσαι και φωτεινή! Φωτεινό πρόσωπο! Άρα Δήμητρα, Σοφία, Φωτεινή, τρεις σε μία είσαι η δικιά μου κοπέλα. Εκπροσωπείς τα πάντα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία μεγάλη ανατροπή στην έναρξη του live. Δείτε εδώ τι είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για το Big Brother που "αναστάτωσε" το διαδίκτυο

Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης με το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη

Share