Βασιλική Χάνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα παίκτρια του Big Brother πριν το νέο επεισόδιο

Αυτή είναι η ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασιλική Χάνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα παίκτρια του Big Brother πριν το νέο επεισόδιο

Ένας παίκτης αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό live του Big Brother, δύο ωστόσο μπήκαν. Μια από αυτούς είναι η Βασιλική Χάνου και έχουμε όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν το νέο επεισόδιο.

Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά... κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!

Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη... δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή! Καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή αλλά δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο σπίτι του Big Brother να κερδίσει αυτοπεποίθηση! Το motto της; «V for Vasiliki!» Αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε σε τηλεθέαση στο 1ο live.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τον δεύτερο παίκτη που μπήκε στο Big Brother εκτός της Βασιλικής Χάνου

Ένας νέος παίκτης μπήκε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, το οποίο ήταν και το πρώτο live. Πρόκειται για τον 22χρονο Βλαδίμηρο Νικόλα ο οποίος πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Μετά από μια βδομάδα καραντίνας και την αποχώρηση του Jay Prodan, μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδερφού και αμέσως προκάλεσε εντύπωση, καθώς φανερώθηκε... βγαίνοντας από το τζακούζι.

Με αυτό τον τρόπο, παράλληλα, η παραγωγή βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στους Κύπριους, που την κατηγορούσαν για απόλυτη απόρριψη, αφού φαινόταν να ξεκινά το σόου χωρίς άνθρωπο από την εν λόγω χώρα.

Ο ίδιος είναι Personal trainer, με καταγωγή από την Κύπρο, μπαίνει στο Big Brother δηλώνοντας ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σχέση του με κάποια κοπέλα.Ενώ, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία και κάποιες φορές ένιωσε να φοβάται τον πατέρα του γιατί ασκούσε βία στη μητέρα του και γενικά είχε τυραννική συμπεριφορά.

Βλαδίμηρος Νικόλα Big brother

Βλαδίμηρος Νικόλα ηλικία