Παντρεύεται αύριο αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται αύριο αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Αύριο Κυριακή παντρεύεται αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και μια ημέρα πριν το μυστήριο, μίλησε στην εφημερίδα Οn Time και τη Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας ποια είναι τα συναισθήματά της.

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που παντρέυεται

Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη η οποία θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της Κώστα Κωνσταντινίδη.

Σε ένα 24ωρο παντρεύεσαι. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Αισθάνομαι απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη. Ανυπομονώ για τη μεγάλη ώρα και φαντάσου πως δεν είμαι από τις γυναίκες που ονειρεύονταν από μικρά κορίτσια να βάλει νυφικό και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στο σύντροφό σου;

Αυτό που με έκανε να πω το «ναι» στον Κώστα είναι ο χαρακτήρας του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υποστηρικτικός, αισιόδοξος και έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας καλός μπαμπάς στο μέλλον.

Αύριο παντρεύεσαι, μετά ακολουθεί γλέντι και τη Δευτέρα έχετε πρεμιέρα με τον Ιορδάνη στο Μega. Θα διακτινιστείς;

Δε μπορώ να σου αποκαλύψω τι ακριβώς θα γίνει. Θα σου αποκαλύψω ότι αυτό που θα γίνει για πρεμιέρα εκπομπής δεν έχει ξαναγίνει. Πάντως, με κάποιον τρόπο θα είμαι στην πρεμιέρα.

Δείτε την πρόβα νυφικού που είχε κάνει η παρουσιάστρια

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες της Ανθής Βούλγαρη για το γάμο της με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. Το YOU την συνάντησε στην πρόβα νυφικού της.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Φωτογραφίες: ΣΟΦΙΑ ΤΙΜΟΘΕΟΥ

«Μετά από σαράντα κύματα και κόντρα στον καιρό αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε το 2020 στον πιο όμορφο χρόνο της ζωής μας» γράφει το προσκλητήριο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ανθής Βούλγαρη και του μουσικού Κώστα Κωνσταντινίδη, που μετά από 4 χρόνια σχέσης και μεγάλου έρωτα αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αγία Μαρίνα Κισσού στο Πήλιο -εκεί όπου μεγάλωσε η μέλλουσα νύφη- την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι, μετά την επίσημη παραίτηση της δημοσιογράφου στο Open και τη διακοπή της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 7» που παρουσίαζε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, βρίσκεται ήδη στον Βόλο και στο Πήλιο κάνοντας τις διακοπές του, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζεται για το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής του. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η εκπομπή την οποία παρουσίαζε η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο διακόπηκε στα τέλη της φετινής σεζόν, μιας και ο νέος διευθυντής ειδήσεων αποφάσισε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή να ενοποιηθεί και να παρουσιάζεται από το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη, με την Ανθή να έχει βοηθητικό ρόλο στην ενοποιημένη πρωινή ζώνη του Open. Δείτε την πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει μετά την αποχώρηση της.

Το YOU, λίγες μέρες πριν από την αναχώρηση των μελλονύμφων, μπήκε κατ' αποκλειστικότητα σε μία από τις τελευταίες πρόβες της παρουσιάστριας στο ατελιέ του σχεδιαστή Stylianos στο Κολωνάκι και απαθανάτισε τις δύο διαφορετικές επιλογές της σε νυφικά κεντημένα στο χέρι και από οργάντζα, με μακρύ πέπλο στο κεφάλι αλλά και μακριά ουρά, ενώ θα τη συνοδεύουν πολλά παρανυφάκια.

Άνθη Βούλγαρη γάμος

Σε γαμήλιους όμως ρυθμούς κινείται η οικογένεια της νύφης και του γαμπρού αλλά και σύσσωμο το Πήλιο. Και μπορεί μεν μετά τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού το ζευγάρι να αναγκάστηκε να περιορίσει τον αριθμό των καλεσμένων του, αλλά σε καμία περίπτωση, όπως λένε, δεν σκέφτηκαν να αναβάλουν την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους.

Φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της Ανθής Βούλγαρη

Άνθη Βούλγαρη πρόβα νυφικού

Άνθη Βούλγαρη open

Τι θα γίνει με την Κατερίνα Καινούργιου;

Άγνωστο ακόμα παραμένει τι θα γίνει με την Κατερίνα Καινούργιου και αν θα καταφέρει να παραβρίσκεται στη γαμήλια τελετή για να παντρέψει το ζευγάρι... Και αυτό, γιατί ο προγραμματισμένος γάμος γίνεται μία μέρα πριν από την έναρξη της εκπομπής της «Ευτυχείτε» στο Open, ημέρα που είθισται να γίνεται η πρόβα για τον φωτισμό του πλατό, της παρουσιάστριας αλλά και των συνεργατών της... Λέγεται μάλιστα ότι για την ώρα η Κατερίνα Καινούργιου έχει ζητήσει από τη γενική διευθύντρια του καναλιού, Κική Σιλβεστριάδου, να αλλάξει η ημερομηνία της πρόβας προκειμένου να είναι παρούσα στην υποχρέωσή της, αλλά μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τίποτα δεν είναι σίγουρο...

Τέσσερις είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού, στενοί φίλοι και συνεργάτες τους που επιλέχτηκαν από την Ανθή και τον Κώστα για να τους στεφανώσουν... Ο Νώντας Δωρής, ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μαλβίνα Μαρκοπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου. Η τελευταία μάλιστα ήταν η βασική... προξενήτρα των μελλονύμφων, καθώς γνωρίστηκαν τον καιρό που η Ανθή Βούλγαρη συνεργαζόταν στην εκπομπή της Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σε μία έκπληξη της ονομαστικής εορτής της παρουσιάστριας ήρθε καλεσμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης με την ορχήστρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 €