Σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Ελλάδα τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ

Η ανάρτηση που έκανε γνωστό το τραγικό γεγονός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Ελλάδα τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ

Μία πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, ο Κώστας Φέρρης. Αποκάλυψε πως σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ, εδώ στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του για το τραγικό γεγονός

«ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Η Carole Croella, κόρη της παλιάς μας φίλης και μακιγιέζ του Ελληνικού Κινηματογράφου Φώφης Παπανδρικοπούλου, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με τον αδελφό της, στην Ελλάδα. Από τα Ελληνικά μέσα, φυσικά, δεν μάθαμε τίποτα.

Την Carole μάλιστα, την είχαμε υποδεχτεί με μεγάλη τρυφερότητα στην πάλαι ποτέ Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών, ως εκπρόσωπο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, και μετά την ξεναγήσαμε στο διάσημο στέκι των κινηματογραφιστών, το γνωστό Χόλλυγουντ της πλατείας Κάνιγγος, Ακαδημίας 96, όπου και βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση με την μητέρα της.

Δεν γνωρίζω που βρίσκεται σήμερα η αγαπημένη μας Φώφη Croella», έγραψε. Έφυγε από την ζωή και Ελληνίδα ηθοποιός

Κώστας Φέρης νεκρά παιδιά μακιγιέζ

Σε τροχαίο πέθανε ο αδερφός πασίγνωστου τραγουδιστή

Απύθμενη λύπη για τον άδικο χαμό πασίγνωστου τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Σοκάρει η υπόθεση αυτή ακόμη περισσότερο καθώς ο αδερφός του "έφυγε" σε ηλικία μόλις 18 ετών!

Λόγος γίνεται για τον Ryan Breaux, μικρό αδερφό του Frank Ocean, star της R n' B Frank Ocean. Ειδικότερα ο Ryan έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην περιοχή της Καλιφόρνια, όταν χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε. Χαρακτηριστικά, το αμάξι καρφώθηκε με ταχύτητα σε ένα δέντρο γεγονός που κόστισε τη ζωή του μόλις 18 χρονών Ryan κι άλλου ένα νέου αγοριού.

Η θλίψη είναι απερίγραπτη. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές "«Η αρχική έρευνα έδειξε πως το όχημα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Είχε προορισμό το Skelton Canyon Circle»

Πέθανε αδερφος τραγουδιστη

Φίλος του αδικοχαμένου νέου δήλωσε τα εξής: «Είχε μια καρδιά από χρυσάφι, είχε μια απίστευτη ενέργεια, ήταν πάντα χαμογελαστός, αυθεντικός φίλος σε όποιον τον γνώριζε. Ήταν ένας ηγέτης για όλους μας»

Πέθανε αδερφος τραγουδιστη