Το συγκινητικό μήνυμα της Αντελίνας στον Χάρη Βαρθακούρη - «Στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το συγκινητικό μήνυμα της Αντελίνας στον Χάρη Βαρθακούρη - «Στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή...»

Στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη βρέθηκε στο live του Big Brother η Αντελίνα Βαρθακούρη. Λίγες ώρες μετά το τέλος του, θέλησε να μοιραστεί μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφίσα τους και στη λεζάντα της έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο για τον θεσμό της οικογένειας

«3:24 τα ξημερώματα το κλικ με κούραση αλλά και μεγάλη χαρά.

Στιγμές…έρχονται και φεύγουν αλλά μένουν όλες χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά…σε ωριμάζουν, σε μαθαίνουν, σε οδηγούν, σε πάνε μπροστά.

Μην αφήνεις εύκολα και χωρίς σπουδαίο λόγο το καράβι της οικογένειας στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή – πάλεψε το – όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πως να έχεις βρει τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και να δημιουργείτε παρέα, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία σε τούτη τη γη. Καλό και ήρεμο σ/κ σε όλους με πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα. Δείτε εδώ όσα συνέβησαν στο live της Παρασκευής.

Συγκίνησε η Αντελίνα Βαρθακούρη με το μήνυμα της για τον Χάρη μετά την πρεμιέρα του Big Brother

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στον αγαπημένο της Χάρη Βαρθακούρη, με το οποίο προκάλεσε συγκίνηση μιλώντας για την πρεμιέρα του Big Brother.

H πρεμιέρα του ριάλιτι έσπασε τα ταμεία - δείτε εδώ τα εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης - και έτσι η Αντελίνα δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο στον αγαπημένο της σύζυγο.

«Ευχαριστεί ο άντρας μου αλλά ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου...ΠΕΛΩΩΩΩΩΩΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και σε όλες για τα τόσο ζεστά, υπέροχα και συγκινητικά μηνύματα που στείλατε. Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντική είναι η αγάπη σας...ανταποδίδουμε με όλη μας την καρδιά τα καλύτερα για όλους σας! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!! ΝΑ ‘ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ @harryvarthakouris ζωή μου χίλια μπραβό, ήσουν υπέροχος!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.