Big Brother - Highlights: Τα κλάματα, οι εκνευρισμοί, η αποχώρηση και ο νέος παίκτης

Όσα έκαναν εντύπωση χθες το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights: Τα κλάματα, οι εκνευρισμοί, η αποχώρηση και ο νέος παίκτης

Από όλα είχε το πρώτο live του Big Brother που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είδαμε κλάματα, εκνευρισμούς μέσα στο σπίτι, μια αποχώρηση, αλλά και την είσοδο ενός νέου παίκτη.

Big Brother: Ξεκίνησε χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη το Live - Η ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το live του Big Brother ξεκίνησε με μία μεγάλη ανατροπή, καθώς αντί για τον Χάρη Βαρθακούρη, στο πλατό βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μάλιστα, απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και έκανε μία σημαντική ανακοίνωση.

Το παγκοσμίου φήμης ριάλιτι, που για ακόμη μια φορά βρίσκεται στην χώρα μας, βρίσκεται στη δεύτερη ζωντανή του μετάδοση, με παρουσιαστή κανονικά τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά δεν ήταν εκείνος, που βγήκε στο πλατό για να παρουσιάσει.

Εκείνος που βγήκε πρώτος, ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και προκάλεσε πανζουρλισμό στο κοινό του Big Brother, δημιουργώντας παράλληλα απορίες για το ποιος βρίσκεται στη θέση του βασικού παρουσιαστή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη στο σόου, ενώ μας... ψάρωσε με τον τρόπο, που ανακοίνωσε τον παρουσιαστή. Όπως ξεκίνησε, θα νόμιζε κανείς πως πρόκειται... για ένα νέο πρόσωπο, αφού είπε πως πρόκειται για απόφαση του σταθμού.

Τελικά, ο παρουσιαστής είναι... ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο ο Μικρούτσικος φανέρωσε μέσα σε αποθέωση από τον ίδιο και το κοινό, ενώ οι δύο άνδρες συζήτησαν τα τεκταινόμενα της τελευταίας εβδομάδας.

Έξαλλη η Άννα - Μαρία - Η παρεξήγηση και η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη

Πριν καλά καλά προλάβει να γίνει η πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, η Άννα Μαρία φάνηκε να είναι έξαλλη και δε δίστασε να τα βάλει μέχρι και με τον Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ο παρουσιαστής της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η Άννα Μαρία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μεταξύ άλλων, από την πρώτη εβδομάδα, αφού από την ψήφο του κοινού εξαρτάται η παραμονή της στο παιχνίδι, με την ένταση να είναι μεγάλη για την ίδια και να το βγάζει στον αέρα και εναντίον του παρουσιαστή.

Ο Βαρθακούρης την αποκάλεσε «Άννα Μαράκι» και η... Άννα Μαρία παρεξηγήθηκε, ζητώντας του να μην την αποκαλεί με αυτό τον τρόπο. Ο παρουσιαστής του σόου της ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση η παίκτρια να σταματούσε εκεί.

Η ίδια άνοιξε κόντρα με τον Νικόλα Παπαπαύλου, ενώ μας θύμισε ότι... δεν είναι ξανθιά, αλλά καστανόξανθη, με τον Παπαπαύλου να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς να γίνεται βέβαια ακόμα γνωστός ο λόγος για τον οποίο έχει τσακωθεί η Άννα Μαρία μαζί του.

«Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης με το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη

Με το που έγινε η πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, o Χάρης Βαρθακούρης απευθύνθηκε στον Χρήστο Μακρίδη και τον έκανε να «λυγίσει» κανονικά όταν του τραγούδησε live ένα τραγούδι που είχε αφιερώσει κάποτε στη γυναίκα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μπορεί τώρα να έχει αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την μουσική.

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα ο «Αντιδήμαρχος» του παιχνιδιού είχε πει πως όταν γνώρισε τη γυναίκα του άκουγε ένα τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη.

Έτσι, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να του ερμηνεύσει το «Έρωτας είναι» προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χρήστος Μακρίδης μάλιστα, δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα του live, ενώ νωρίτερα στη σύνδεση είχε δημιουργηθεί μία μεγάλη ένταση με την Άννα Μαρία. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Η δημόσια αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγαπημένη του, ενώ η σχέση τους έχει μαγέψει το κοινό ήδη από την κοινή τους εμφάνιση στο Globetrotters.

Μόλις λοιπόν συνδέθηκε με το σπίτι του «Μεγάλο Αδερφού» και αφού ζήτησε συγγνώμη στην Άννα Μαρία για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μίλησε με τον Χρήστο Μακρίδη, ο οποίος στη συνέντευξή του είχε πει πως γνώρισε τη γυναίκα του ακούγοντας ένα δικό του τραγούδι.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε πως τον άγγιξε πολύ αυτή η φράση και σημείωσε, πως όταν είχε γνωρίσει την Αντελίνα, ήταν Τρίτη και την Κυριακή της ζήτησε να συγκατοικήσουν.

Η ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη - Τι αλλάζει στο ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου;

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως επειδή το κοινό έχει μεγάλη λαχτάρα να μάθει ακόμα περισσότερα για τους παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν, κάθε Παρασκευή, ένας παίκτης θα περνάει σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και θα κάθεται στο "hot seat", μία κόκκινη καρέκλα στην οποία θα κάθονται προκειμένου να μιλήσουν με τον ίδιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και να του απαντήσουν στις ερωτήσεις που έχει να τους κάνει.

Παράλληλα θα συνομιλούν live με το κοινό, απαντώντας σε ερωτήσεις που τους κάνει μέσω των social media.

Η πρώτη παίκτρια που κάθισε στη συγκεκριμένη καρέκλα ήταν η Σοφία Δανέζη, η οποία αναφέρθηκε στον έντονο χαρακτήρα της και στις κόντρες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι ήδη από την πρώτη εβδομάδα.

Βούρκωσε στον αέρα του live η Ραΐσα

Ο Χάρης Βαρθακούρης έφερε τη συζήτηση στην Ραΐσα Κόντι και στη συμπεριφορά που είχε μέσα στο σπίτι αυτή τη βδομάδα. Στη σύνδεση που έκανε λοιπόν με το σπίτι του Big Brother, η διαγωνιζόμενη δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα του live με το τραγούδι που άκουσε.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ραΐσα θέλησε να κάνει μία έκπληξη στους συμπαίκτες της και έτσι τους τραγούδησε ένα τραγούδι, το οποίο την εκφράζει απόλυτα, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα.

Όπως εξήγησε η ίδια, το συγκεκριμένο τραγούδι την εκφράζει απόλυτα μιας και έχει περάσει και εκείνη πολλά στην ζωή της.

Έτσι ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να της κάνει έκπληξη με τη σειρά του και να της αφιερώσει το συγκεκριμένο κομμάτι, με την διαγωνιζόμενη να το τραγουδάει ξανά.

Στο τέλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και εξήγησε στον παρουσιαστή πως δεν μπορούσε να μην δακρύσει με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι - Δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ με γυναίκα

Όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί, στο σπίτι του Big Brother, μπήκε ένας νέος παίκτης για να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο βίντεό του, δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ τη σχέση του με μία γυναίκα γιατί ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη.

Το σόου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον απόλυτο βαθμό και φέρνει πάντοτε εκπλήξεις, σαν αυτή που έγινε στην είσοδο των παρουσιαστών με έναν... ιδιαίτερο τρόπο. Κάπως έτσι, έγινε και η αποκάλυψη του νέου παίκτη, ο οποίος αλλάζει τις ισορροπίες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κύπριο Βλαδίμηρο Νικόλα, ο οποίος μετά από μια βδομάδα καραντίνας, πήγε στο σπίτι και αμέσως προκάλεσε εντύπωση, καθώς μας φανερώθηκε... βγαίνοντας από το τζακούζι.

Με αυτό τον τρόπο, παράλληλα, η παραγωγή βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στους Κύπριος, που την κατηγορούσαν για απόλυτη απόρριψη, αφού φαινόταν να ξεκινά το σόου χωρίς άνθρωπο από την εν λόγω χώρα.

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, περίμενε τους παίκτες στο τζακούζι και έτσι, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε στην Χριστίνα να πάει να δει αν είναι όλα καλά στον κήπο.

Μόλις βγήκε έξω, είδε τον νέο παίκτη ο οποίος μπήκε στο σπίτι με το μπουρνούζι του! Στο βίντεο - βιογραφικό του μάλιστα αποκάλυψε πως δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα.

Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Η αναφορά στη μητέρα της

Η Άννα Μαρία είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σημερινού επεισοδίου του Big Brother και έτσι πριν από λίγο, σε μία σύνδεση που είχε με τον Χάρη Βαρθακούρη, δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα όταν έγινε μία αναφορά στην αγαπημένη της μητέρα η οποία την παρακολουθούσε από το στούντιο.

Η δικηγόρος του σπιτιού βρίσκεται σε πολύ ιδιαίτερη θέση σήμερα και από την αρχή του επεισοδίου δεν είναι καθόλου ήρεμη.

Στη συνέχεια λοιπόν, η συζήτηση επέστρεψε σε εκείνη και με τη σειρά της, ήθελε να μάθει αν είναι καλά η οικογένειά της. Ο Χάρης Βαρθακούρης της απάντησε πως είναι όλοι καλά και μάλιστα τόνισε πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στούντιο και την παρακολουθεί.

Η Άννα Μαρία στο άκουσμα αυτής της φράσης λύγισε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνομιλεί κάθε εβδομάδα με έναν παίκτη ο οποίο θα κάθεται στην λεγόμενη "hot seat".

Αυτή τη βδομάδα το ρόδι έσπασε η Σοφία Δανέζη, η οποία είναι μία από τις συμπάθειες του παρουσιαστή.

«Θέλω να σου πω ότι στο πρόσωπο σου εγώ βλέπω, με κάποιες διαφορές, πολύ μεγάλη ομοιότητα με μια πρώην γυναίκα μου, την Δήμητρα. Για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Άρα καταλαβαίνεις ότι μου είσαι συμπαθέστατη και ότι μου αρέσεις.

Επίσης, το όνομα σου είναι Σοφία το οποίο έχει και αυτό μια οικειότητα. Και είσαι και φωτεινή! Φωτεινό πρόσωπο! Άρα Δήμητρα, Σοφία, Φωτεινή, τρεις σε μία είσαι η δικιά μου κοπέλα. Εκπροσωπείς τα πάντα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έμειναν» οι συγκάτοικοι με την αποκάλυψη των διδύμων

Μετά από μία εβδομάδα κανονικού "μπερδέματος", οι δίδυμοι αποκαλύφθηκαν και επικράτησε κανονικός χαμός μέσα στο σπίτι του Big Brother. Οι συγκάτοικοι «έμειναν» με την αποκάλυψη και ξεκίνησαν να τσιρίζουν χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πλήρως τι ακριβώς συνέβη.

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αφού κανένας από τους συγκατοίκους τους δεν είχε καταλάβει ότι υπήρχαν δύο ακριβώς ίδια άτομα μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα ακόμα και όταν ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε τι συμβαίνει με τον Παναγιώτη και τον Χρήστο μερικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τόσο καιρό είχαν γνωριστεί και με τους δύο.

Μάλιστα, η Ραΐσα είχε σοκαριστεί κανονικά καθώς συνειδητοποίησε πως φλέρταρε και με τους δύο.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

Ο πρώτος που αποχωρεί, λοιπόν, για την φετινή σεζόν στο Big Brother, είναι ο Jay Prodan - δείτε εδώ όλα όσα δε γνωρίζατε για τη ζωή του. Σε μια ψηφοφορία, όπου αναζητείτο η θετική ψήφος του κοινού, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από αυτές που πήραν οι Άννα Μαρία και ο Χρήστος, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από το σπίτι.

Jay Prodan αποχώρηση

Ακόμα μία παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι

Μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής έγινε στο επεισόδιο του Big Brother, μιας και λίγο πριν τελειώσει το live, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως πρόκειται να μπει στο σπίτι ακόμα μία παίκτρια η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω.

H νέα παίκτρια είναι 54 ετών και μαμά δύο παιδιών. Με το που μπήκε στο σπίτι ξετρέλανε τους υπόλοιπους συγκατοίκους, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η ίδια, στο βίντεό της αποκάλυψε πως αυτό που την ενοχλεί πιο πολύ είναι ο ρατσιμός και ο φασισμός, ενώ τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό της ένα "πάνκεικ αισθήσεων"!

Big Brother νέα παίκτρια Βασιλική