Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Pop Up έκανε "χαμό" στο Instagram

Εσύ ακόμη δεν το έχεις δει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Pop Up έκανε

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες ημέρες μέσα από την συχνότητα του Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή Pop Up. Πριν λοιπόν μας καλησπερίσει, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο στο Instagram με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες της, το οποίο έκανε "χαμό" στα σχόλια.

Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη από το νέο της επαγγελματικό βήμα και φαίνεται, άλλωστε δεν... υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει και πρόκειται από την πρώτη ημέρα να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, όπως έκανε και στο GNTM.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τέλειο βίντεο, στο οποίο μας σύστησε τους συνεργάτες της.

«Ότι μου λείπει το βρήκα!! Αφροδίτη Γραμμέλη.. σοβαρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα @afroditiag Παναγής Τζωρτζάτος.. Της πεθεράς το όνειρο @panagistzo_a Κωνσταντίνος Ντάφλος.. Ο σκανταλιάρης φίλος σου @ntaflour Φωτεινή Πετρογιάννη.. Φωτεινή and the city @fotinipetrogianni Από τη Δευτέρα 14/09 και κάθε μέρα θα είμαστε μαζί σας», έγραψε στη λεζάντα της. Δείτε και ένα απίστευτο βίντεο από τον κήπο του σπιτιού της.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Pop Up στον ALPHAtv

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ALPHA και το κανάλι κυκλοφόρησε την επίσημη ανακοίνωση!

Τολμηροί, διαφορετικοί κι ειλικρινείς, καθρεφτίζουν το τηλεοπτικό κοινό και λένε ό,τι πραγματικά σκεφτόμαστε όλοι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο (όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι εδώ!) βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις. Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι «ένα έργο σε εξέλιξη».

Pop Up! με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στον Alpha και κάθε μεσημέρι στις 13:50.