Άνδρας έκπληξη στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Δεν το γνώριζε κανείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άνδρας έκπληξη στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Ένα πρόσωπο έκπληξη πρόκειται να δούμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά από την Δευτέρα, όπου κάνει πρεμιέρα στις 10:00 το πρωί με την αγαπημένη καθημερινή εκπομπή Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ένα πολύ αγαπημένο και επιτυχημένο πρόσωπο της τηλεόραση θα βγαίνει στην εκπομπή της με δική του ενότητα, όπου θα σχολιάζει την επικαιρότητα με καυστικό τρόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life το πρόσωπο αυτό είναι ο Βαγγέλης Περρής, το οποίο έχουμε πολύ καιρό να δούμε μπροστά από τις κάμερες.

Βαγγέλης Περρής Πρωινό

Βέβαια, ο παρουσιαστής σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα, δεν θα βρίσκεται μόνο στο Πρωινό, αλλά συνεχίζει και τη συνεργασία του με το The 2 night show, όπου επιμελείται τα χιουμοριστικά βιντεάκια με ευτράπελα της ελληνικής τηλεόραση που μπαίνουν εμβόλιμα στην εκπομπή.

Μπορεί το πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά να είναι αρκετά δύσκολο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων εν όψει της πρεμιέρας του Πρωινού, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: Ντοκουμέντα από το πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1

Πυρετωδώς γίνονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει τις πρόβες. Μάλιστα, δημοσίευσαν τα πρώτα πλάνα από το πλατό.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος.

Η Κόνυ Μεταξά σε έναν νέο ρόλο, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τηλεοπτικό στίβο παίρνοντας θέση ως πανελίστρια και οι πρόβες είναι πολύωρες στον ΑΝΤ1.

Στο Instagram οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, όσο και η ίδια, δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από το πλατό της εκπομπής. Δείτε ωστόσο, όλη την αλήθεια για την πιο ηχηρή αποχώρηση από το Πρωινό.

Φαίη Σκορδά Πρωινό

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1