Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για την πιο ηχηρή αποχώρηση από το Πρωινό

«Βαρέθηκα, κουράστηκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για την πιο ηχηρή αποχώρηση από το Πρωινό

Η νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκει την ομάδα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό πλήρως ανανεωμένη. Η εκπομπή είδε αρκετές αποχωρήσει με μια ωστόσο να είναι η πιο ηχηρή.

Αυτή του Βασίλη Καλλίδη! Πολλές είναι οι φήμες που έλεγαν πως η παρουσιάστρια έμαθε πως ήθελε να φύγει στην τελευταία εκπομπή, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

Ο σεφ, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #Not» όπου και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Πρωινό» στο τέλος της περσινής σεζόν.

«Από το Πρωινό έφυγα γιατί έκλεισε ο κύκλος. Η Φαίη το ήξερε, τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε ούτε στην τελευταία εκπομπή, ούτε τίποτα. Είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά. Τα είχαμε συζητήσει και της είχα πει πως θέλω να φύγω, σταματάω, γιατί βαρέθηκα, κουράστηκα. Δεν βαρέθηκα με την κακή έννοια. Έχω πάρα πολλά πράγματα. Έχω τρία μαγαζιά. Ανοίγω τώρα ένα e-shop. Βγάζω βιβλία, είμαι μουρλός» έκανε γνωστό ο Βασίλης Καλλίδης.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά πριν επιστρέψει στο Πρωινό απολαμβάνει κάθε λεπτό από το χρόνο της με τα παιδιά της. Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σαλόνι της.

Η ανακοίνωση για το Πρωινό και την Φαίη Σκορδά

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Φαίη Σκορδά από τον ANT1 μιας και κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης της εκπομπής, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Πρωινό» έχει ήδη ανάψει τις «μηχανές» του και σχεδιάζει μια δυνατή χρονιά με ξεχωριστές στιγμές.

Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη Σκορδά έκανε την Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τη Φαίη Σκορδά

Στο τρέιλερ που μονοπωλεί πια τη ροή του καναλιού του Αμαρουσίου, η Φαίη Σκορδά φοράει το πιο όμορφο χαμόγελο της και αλλάζει συνεχώς ρούχα, ενώ δείτε εδώ για ποιο λόγο προκάλεσε σήμερα ρίγη συγκίνησης η παρουσιάστρια!