Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τους φερόμενους δολοφόνους του συζύγου της - «Δεν θα γλιτώσουν...»

Οι δηλώσεις της σοκάρουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τους φερόμενους δολοφόνους του συζύγου της - «Δεν θα γλιτώσουν...»

Η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας στην εφημερίδα Real News σχετικά με τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή του, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου 2018, ξέσπασε για τους φερόμενους δολοφόνους.

«Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρα Καρύδα σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει τραγικές στιγμές στη δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» προσθέτει, με ειλικρίνεια, το μοντέλο. «Παρουσίασαν ένα ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες με σκοπό να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Είμαι βέβαιη ότι δεν θα τα καταφέρουν» καταλήγει η Βικτώρια Καρύδα στις δηλώσεις της.

Να σημειώσουμε, πως σαν «βόμβα» έπεσε στην δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η δολοφονική επίθεση κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, η μαρτυρία μια γυναίκας, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες και επιχείρησε να δώσει άλλοθι στον έναν από τους δυο κατηγορούμενους.

Καταρρακωμένη η Βικτώρια Καρύδα - Άκουσε στο δικαστήριο το ηχητικό από τη δολοφονία του συζύγου της

Καταρρακωμένη ήταν στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα. Στο δικαστήριο άκουσε το ηχητικό από τη στιγμή του θανάτου του.

«Ακούστηκε για πρώτη φορά ηχητικό ντοκουμέντο. Ακούγονται πυροβολισμοί. Μετά ακούγεται το κλείσιμο της πόρτας. Ενισχύεται η άποψη ότι ο δράστης ήταν μόνος του» τόνισε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ειδικότερα, στο βίντεο ακούγονται οι οκτώ πυροβολισμοί, ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια, η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και στη συνέχεια να βάζει μπρος την μηχανή. Το συγκεκριμένο στοιχείο, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, παρουσιάστηκε από την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων στη δίκη, προκειμένου να καταδειχθεί πως ήταν μόνο ένας ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Επίσης, σπαρακτική φωτογραφία από την Βικτώρια Καρύδα λίγες ημέρες μετά την δίκη για την δολοφονία του συζύγου της.