Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Η θέα από το σπίτι τους στην Άνδρο είναι ονειρική - Βλέπει την...

Θα την ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Η θέα από το σπίτι τους στην Άνδρο είναι ονειρική - Βλέπει την...

Ονειρική είναι θέα που βλέπουν από το σπίτι τους στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπει την αγαπημένη τους παραλία και το απέραντο γαλάζιο.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά, βρίσκεται ακόμη στο νησί, όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο και φέτος το καλοκαίρι της θέλησε να το περάσει όλο εκεί, στο σπίτι τους που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Onar στα Άχλα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να ξυπνάει το πρωί και να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ενώ καθημερινά με τα παιδιά της πηγαίνουν στην αγαπημένη τους παραλία, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι και να κάνουν με τις ώρες το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ο Ματέο Παντζόπουλο, δημοσίευσε στο λογαριασμό του Onar στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος, ένα στιγμιότυπο από την θέα που βλέπουν και είναι απλά ονειρική. Να σημειώσουμε πως στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Ματέο Παντζόπουλος  Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

«Ζούγκλα» ο κήπος που έχει στο σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ανεβάσει μερικές νέες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο σπίτι της στα Μελίσσια και αυτό που παρατηρήσαμε, είναι ότι είναι σαν μία κανονική «ζούγκλα»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε για μία μόλις μέρα στην Αθήνα προκειμένου να τακτοποιήσει μερικές δουλειές που είχε αφήσει στη μέση και ήδη πρόλαβε να φωτογραφηθεί στο υπέροχο σπίτι της.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως αγαπά πολύ τον κήπο της καθώς πολύ συχνά επιλέγει να περνάει στιγμές εκεί μαζί με την οικογένειά της, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έχοντας επιστρέψει λοιπόν στη βάση της - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας - η Ελένη Μενεγάκη έδωσε μερική ακόμα "τροφή" στους followers της με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Αυτός είναι ο κήπος - ζούγκλα που έχει η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της στα Μελίσσια