Ελένη Μενεγάκη: Στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Τι συμβολίζει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 τελέστηκε η βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, σε ένα απίστευτο κτήμα και όλος ο στολισμός είχε ένα συγκεκριμένο χρώμα! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από το τότε ευχάριστο γεγονός.

Νονοί του μικρού Άγγελου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου του showbiz κάνοντας λαμπερή εμφάνιση.

Το χρώμα που επικράτησε στο στολισμό ήταν το μπλε. Η δεξίωση δόθηκε στο «Πεντελικόν» και οργανώθηκε από την παρουσιάστρια ως την τελευταία λεπτομέρεια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Χάρη Ρώμα, τη Νίκη Κάρτσωνα, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Σοφία Αλιμπέρτη,τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τη Μιμή Ντενίση κ.άλλους.

Φωτογραφίες από την βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση Άγγελου Λάτσιου

Βάπτιση Άγγελου Λάτσιου

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση Άγγελου Λάτσιου

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε αυτό το χρώμα στην βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου

Το χρώμα μπλε έχει ιδιαίτερη αξία για την χώρα μας αφού μας θυμίζει τις ωραίες θάλασσες και τα νησιά που έχουμε και σαν σωστή νησιώτισσα η Ελένη Μενεγάκη το προτίμησε στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Αντιστοίχως, να υπενθυμίσουμε πως στην βάπτιση της μικρής Μαρίνας η Ελένη Μενεγάκη είχε προτιμήσει το ροζ χρώμα και είχε αγοράσει τα περισσότερα διακοσμητικά από τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό από εκείνη την ημέρα!

Οι φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από τα ξενύχτια που προκάλεσαν την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα ξενύχτια του με φίλους και η πρώην παρουσιάστρια έσπευσε να του αντιδράσει με ένα σχόλιο.

Εννοείται πως likes και σχόλια γέμισαν την συγκεκριμένη φωτογραφία κι εμείς έχουμε να επισημάνουμε πως έχει γίνει ένας κούκλος!

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και κάνεις κάποιες μυστικές συναντήσεις! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ