My style rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο πλατό και τους «τρέλανε» με την εμφάνιση του

Είναι απλά... υπέροχος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο πλατό και τους «τρέλανε» με την εμφάνιση του

Σήμερα πραγματοποιείται το πρώτο My Style Rocks gala για τη φετινή σεζόν και οι εμφανίσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακές. Ωστόσο, καμία δεν ήταν καλύτερη από αυτή του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος επέστρεψε στο παιχνίδι.

Δίπλα στους τρεις κριτές, Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Χάρη Χριστόπουλο κάθισε και ο αγαπημένος σχεδιαστή, ο οποίος όπως κάθε φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του.

O Λάκης Γαβαλάς, μπήκε στο πλατό του My Style Rocks, με ένα look επηρεασμένο από το musical Cats και έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένος γάτα - δείτε εδώ τον καυγά της Αρετής Λις με την Έρη Λώλη.

My Style Rocks: Λίγες ημέρες πριν την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά υπήρξε αναστάτωση στο πλατό

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του, το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς η Βίκυ Μανώλη δε δίστασε να κάνει ένα οργισμένο σχόλιο για την βαθμολογία που δέχεται όλη τη βδομάδα από τις συμπαίκτριές της.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα πολύ απλό και sfae look και εξήγησε πως είχε κανονίσει να φορέσει κάτι διαφορετικό ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει γιατί οι συμπαίκτριές της θα την βαθμολογούσαν πολύ άσχημα καθώς δεν βαθμολογούν βάση στιλ αλλά βάση συμπάθειας.

Στο σημείο εκείνο, η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε τις παίκτριες αν συμφωνούν και η Αρετή Λις πήρε πρώτη το λόγο - ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με την Έρη Λώλη.

Έτσι λοιπόν η Αρετή εξήγησε πως δεν προσπαθεί και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται να λέει ότι δεν ήρθε στον διαγωνισμό επειδή είναι όμορφη, καθώς αυτό προσπαθεί να δείξει καθημερινά.

Βίκυ Μανώλη My style rocks

Η Βίκυ Μανώλη διαφώνησε και οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στους κριτές οι οποίοι συμφώνησαν πως η εμφάνισή της ήταν πολύ βασική.