Συγκλονίζει η Βίκυ Σταμάτη - Η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από το νοσοκομείο

Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Βίκυ Σταμάτη - Η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από το νοσοκομείο

Μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη. Η εικόνα του συγκλονίζει...

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, θέλησε με αυτόν τον τρόπο, να δείξει την ευγνωμοσύνη τους, στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

«Ευχαριστώ Θερμά το Σισμανόγλειο και τους Εκπροσώπους του, Γιατρούς και Νοσηλευτές !!!!!!!! Ευχαριστώ μια λέξη που εμπεριέχει τα πάντα !!!! Με όση δύναμη του έχει απομείνει αισθάνεστε απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ο ίδιος !!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Σταμάτη Άκης Τσοχατζόπουλος

Πρόσφατα η Βίκυ Σταμάτη "έσπασε" τη σιωπή της για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Η οικογένειά μας δοκιμάζεται...»

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του συζύγου της Βίκυς Σταμάτη, Άκη Τσοχατζόπουλου

Στο νοσοκομείο για αρκετό χρονικό διάστημα και σε κρίσιμη κατάσταση ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και όπως πάντα στο πλευρό του, βρισκόταν το στήριγμά του η σύζυγός του η Βίκυ Σταμάτη. Τα νέα όμως θέλουν τον Άκη να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά να βρίσκεται ακόμη αρκετά ανίσχυρος. Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της.

Στην Σάσα Σταμάτη και την "On time" μίλησε η σύζυγος του Άκη, Βίκυ Σταμάτη και όλα όσα εκμυστηρεύτηκε συγκλονίζουν, ενώ οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε προκαλούν δέος. Εκτός από τις εξελίξεις στην υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συζύγου της, η Βίκυ αναφέρθηκε και στον γιο της τον οποίο αποκαλεί χαρακτηριστικά "ήρωα". Δείτε παρακάτω όλα όσα εξέφρασε.

Αυτές είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με τη Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ ξεκίνησε αναφέροντας πως ο άντρας της βγήκε από το νοσοκομείο πριν από δύο μέρες. Ύστερα συνέχισε λέγοντας:

"Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό.

Βίκυ Σταμάτη Εξελίξεις  υγεία Τσοχατζόπουλος

Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά"

Αναφορικά με το γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δήλωσε:

"Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας"