Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα γίνει τελικά κουμπάρα στο γάμο της Ανθής Βούλγαρη - Τι συνέβη;

Ή ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα γίνει τελικά κουμπάρα στο γάμο της Ανθής Βούλγαρη - Τι συνέβη;

Κουμπάρα στο γάμο της Ανθής Βούλγαρη ήταν να γίνει η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα πάει στο γάμο της με αποτέλεσμα οι κουμπάροι τελικά να είναι μόνο 3.

Σήμερα το απόγευμα η παρουσιάστρια πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της Κώστα Κωνσταντινίδη στο όμορφο Πήλιο με καλεσμένους μόνο συγγενείς και στενούς φίλους.

Ωστόσο, από το μυστήριο θα λείπει η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς μένει στην Αθήνα λόγω της εκπομπής της. Η ίδια φοβάται λόγω του κορωνοϊού και επειδή κάνει πρεμιέρα σε μια εβδομάδα φοβάται μη συμβεί το οτιδήποτε. Δείτε την πρόβα νυφικού της Ανθής Βούλγαρη.

Κατερίνα Καινούργιου Ανθή Βούλγαρη κουμπάρες

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου και δεν μπόρεσε να πάει στον γάμο της Ανθής Βούλγαρη

«Έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση του Opentv για την μεγάλη πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει σε λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου. Το «Ευτυχείτε» επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν για να φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά.

"Την πιο γλυκιά καλημέρα θα μας πει η Κατερίνα Καινούργιου, με ανανεωμένη ομάδα και πολλές εκπλήξεις!

Ανανεωμένη, δυναμική, με θετική ενέργεια και την καλύτερη παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να «σερβίρει» το πιο απολαυστικό και πλούσιο πρωινό στο OPEN από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!

Έχοντας μαζί της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο τη Χρύσα Γεωργακοπούλου, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, η Κατερίνα θα ξεκινά μαζί μας την κάθε μέρα με την πιο ευοίωνη και δυνατή ευχή: «Ευτυχείτε» - κάποιο πρόσωπο ωστόσο αποχώρησε από την εκπομπή. Δείτε εδώ ποιο!

Η αγαπημένη πρωινή παρέα, θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, παρασκήνιο, καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, αλλά και νέες ενότητες που θα γίνουν... «talk of the town».

Η Κατερίνα μαζί με την ομάδα της εκπομπής, δουλεύουν με τις μηχανές στο «φουλ» κι ετοιμάζουν για σας, ένα πρωινό γεμάτο θετική ενέργεια!

Πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 9:50".