Σάλος στο Big Brother: Η χυδαία ατάκα παίκτη που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση του Στέλιου Πέτσα!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε παίκτης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάλος στο Big Brother: Η χυδαία ατάκα παίκτη που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση του Στέλιου Πέτσα!

Σάλο προκάλεσε η χυδαία ατάκα περί βιασμού παίκτη του Big Brother τόσο από το κοινό όσο και από τον καλλιτεχνικό αλλά και πολιτικό χώρο καθως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αντέδρασε στο Twitter.

Το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν εκ των παικτών, τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, να αναφέρει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του, ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό.

"Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό" ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.

Ύστερα από αυτή τη δήλωση πήραν φωτιά τα social media με το κοινό να διαμαρτύρεται για προβολή κακών προτύπων και όλοι ζητούσαν την αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη!

Το λόγο πήρε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ο οποίος με ανάρτηση του στο Twitter ζήτησε να παρέμβει το ΕΣΡ ώστε να διερευνήσει την υπόθεση!

Στέλιος Πέτσας

Όπως αποκαλύφθηκε από video που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Big Brother.

Βέβαια στο παιχνίδι μπήκε μια νέα παίκτρια και μάθαμε πολλά για αυτή!

Προειδοποιεί να αποχωρήσει από το Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Χαμός στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Χαμός επικρατεί στο Big Brother ανάμεσα στους παίκτες. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία προειδοποιεί πως θα αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Τι συμβαίνει;

Όπως είδαμε στο live του ΣΚΑΙ οι εντάσεις ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία Δανέζη δεν έχουν τέλος.

Η Άννα – Μαρία έπιασε τη νέα παίκτρια, Βασιλική Χάνου, και «έθαψε» όλους παίκτες. Ωστόσο, τους άκουσε η δεύτερη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς. Της ζήτησε μάλιστα, να μην λέει πράγματα για τους συμπαίκΤες της και να την αφήσει να δημιουργήσει την δική της γνώμη.

Αφού της φώναξε η Σοφία, η Άννα Μαρία ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματα της και να λέει πως θέλει να φύγει.