Πρεμιέρα για τους ΚουΚου - Έκλεψε την παράσταση η Κατερίνα Καραβάτου με το μίνι φόρεμά της

Το επικό βίντεο και ο νέος συνεργάτης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για τους ΚουΚου - Έκλεψε την παράσταση η Κατερίνα Καραβάτου με το μίνι φόρεμά της

Σήμερα έκανε πρεμιέρα και η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε να κλέψει την παράσταση καθώς εμφανίστηκε με ένα υπέροχο ροζ μίνι φόρεμα στο πλευρό του αγαπημένου της Κρατερού Κατσούλη.

Συνεχίζοντας την παράδοση από το τρέιλερ της εκπομπής, οι παρουσιαστές κάλεσαν μέσω ενδοεπικοινωνίας τους συνεργάτες τους προκειμένου να έρθουν στο πλατό και να ξεκινήσουν την εκπομπή.

Εκείνοι δεν απάντησαν και χρειάστηκε να πάνε και να τους μαζέψουν έναν έναν! Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκαν στην ομάδα τους - όπως σας είχαμε ενημερώσει - το Σταύρο Βαρθαλίτη και φυσικά όλους τους υπόλοιπους καλούς τους συνεργάτες.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν απλά εντυπωσιακή με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει και πολύ γρήγορα κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλη: Νέο πρόσωπο έκπληξη στους Κου Κου

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που σε λίγες ημέρες ξεκινάει, η εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, έρχεται όπως έχει όσον αφορά τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες. Ωστόσο, με μια απώλεια. Αυτή του Γιάννη Πουλόπουλου! Ποιο όμως θα είναι το νέο πρόσωπο που θα πάρει την θέση του;

Σύμφωνα με το youfly.com, την θέση του δημοσιογράφου, όπου μετέφερε όλα τα αποκλειστικά της ημέρας, θα πάρει η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου.

Δήμητρα Καλφούτζου Κου Κου STAR

Έτσι λοιπόν με την πρεμιέρα των Κου Κου θα δούμε ένα νέο πρόσωπο. Βέβαια, άγνωστο παραμένει αν έχει δική της ενότητα στην εκπομπή ή την ίδια με εκείνη του Γιάννη Πουλόπουλου. Δείτε εδώ το απολαυστικό trailer των Κου κου.

Έφυγε από το Star και τους Κου Κου έστειλε μήνυμα σε Καραβάτου - Κατσούλη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έβαλε πλέον πλώρη για το Opentv, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην πει ένα ξεχωριστό αντίο στο κανάλι που αποτέλεσε την τηλεοπτική του στέγη για τα τελευταία χρόνια.

Αποχαιρέτησε λοιπόν τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και εννοείται όλους τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στο κανάλι.

Από τη μεριά τους οι «Κου Κου» ξεκινάνε κανονικά σε λίγο καιρό την εκπομπή τους. Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ!

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε σε Καραβάτου - Κατσούλη ο Γιάννης Πουλόπουλος μετά την αποχώρηση από το Star

«1 Αυγούστου 2009- 20 Αυγούστου 2020. Ήμουν 30 και… κάτι και είμαι 40 και… κάτι. 10 χρόνια και… κάτι γεμάτα γέλια, δημιουργία, δουλειά, όμορφες στιγμές. Αφήνω μια τηλεοπτική οικογένεια που αγάπησα και με αγάπησε πολύ και μπαίνω σε μια καινούργια που με περιμένει… Νάταλι, σε ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που μου έδωσες και ιδιαίτερα για το τελευταίο μας τηλεφώνημα. Κοραλία ήσουν αυτή που με πίστεψες από την αρχή, με διεκδικησες από το Mega τότε και με στήριξες όσο κανένας άλλος.

Φώτη μου και Μαρία μου, ύστερα από επτά χρόνια στο ΦΜ live, δύο χρόνια στο Σαν στο σπίτι σας και άλλα δύο στο I love TV, είστε πια μέλη της οικογένειας μου! Σας ευχαριστώ που με ξεκλειδώσατε τηλεοπτικά και το κυριότερο που μοιραστηκαμε πολύ σημαντικές προσωπικές στιγμές.

Κατερίνα μου ευαίσθητη και gentleman Κρατερε μου, σας ευχαριστώ για τα τρία ΈΚΤΑΚΤΑ τελευταία χρόνια! Ξέρω ότι σας αφήνω σε καλά χέρια, των φίλων μου Γιώργου Ευφραιμιδη και Χριστιάνας Μπαξεβάνη. Νίκο Χριστόφορου, είσαι απλά υπέροχος!

Νικόλα, Νάντια Χ., Ιωάννα, Αντιγοναρα, Στέλιο, Τζένη, Νιόβη, Ράνια, Ελίνα, Μαρία, Λουκά, Ηλία, Βίκυ, Βίκυ, Μάρθα, Βαρβάρα, Τόνια, Σάββα, Νίκο Β. Δημητρούλα μου, Μαριλου, Γιώργο Κ., Στέφανε, Τζώρτζια, Γρήγορη, Ελισάβετ, Δανάη, Μίνα, Τάσο Β., Γιάννα, Ισιδωρε, Δημήτρη, Τάσο Σ., Νάσο, Ευγενία, Αλέκα, Τζωρτζίνα, Ευφημία μου, ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας.

Κλείνω λοιπόν αυτό το κεφάλαιο και ανοίγω ένα καινούργιο. Ξέρω ότι πίσω από την πόρτα που μου ανοίγεται θα βρω κι εκεί φίλους από τα παλιά, την Έλενα Κατραβα, τον Θέμη Μαλλη (Επιτέλους, δύο Eurovision guru μαζί!), τη Μαρία Σαγανα, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Σοφία Μουτιδου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Νίκο Γεωργιάδη, την Ντέμι Φιντιρικου, την Ντόρα Πνευματικατου.

ΝΊΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ, σε ευχαριστώ που με εμπιστευθηκες και που μου άνοιξες διάπλατα την πόρτα της Barkingwell media και του Open. Περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψουμε μαζί!

Καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλους!».