Πρωινό: Η ανακοίνωση για το Big Brother - "Το λέω τώρα στον σταθμό δεν..."

Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση και καταδίκασε το project του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Η ανακοίνωση για το Big Brother -

Αφού το Πρωινό έκανε πρεμιέρα δείχνοντας την Φαίη Σκορδά να κατεβαίνει χεράκι χεράκι με τον Γιώργο Λιάγκα - δείτε εδώ το βίντεο - κατευθείαν έπιασαν το θέμα με το Big Brother και τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδης με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να προβάλλει τίποτα στην εκπομπή της από εδώ και πέρα όσον αφορά το συγκεκριμένο show!

Εξοργισμένη, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και το πάνελ της με τα όσα ειπώθηκαν από τον παίκτη του Big Brother, δήλωσαν μποϊκοτάρισμα στο συγκεκριμένο project και καταδίκασαν δημόσια τα όσα συνέβησαν και εκφράστηκαν!

Big Brother - έκτακτο: Μεγάλο το πλήγμα στον ΣΚΑΙ - "Διαλύεται" σιγά σιγά το σπίτι του μεγάλου αδερφού

Χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο με το Big Brother και την ατάκα περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη (δείτε εδώ το βίντεο)! Δυστυχώς μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω μια έκτακτη και πολύ άσχημη εξέλιξη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί αφού τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και το Twitter (δείτε εδώ) έχουν "καταδικάσει" δημόσια τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του συγκεκριμένου παίκτη για τις γυναίκες! Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η υπόθεση έχει πάρει και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις...

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με το Big Brother

Πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως μετά την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού άρχισαν να αποχωρούν από το project σιγά σιγά μεγάλοι χορηγοί!

Την αρχή, μάλιστα, έκανε και η εταιρεία Rigas Furniture, με επίσημη ανακοίνωσή της στα social media:

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι "γυναικοκρατούμενο". Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.

Αποχωρούν χορηγοί από το Big Brother