Έριξε το "καρφί" του ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Ρούλα Κορομηλά - «Όταν ήμασταν ανταγωνιστές...»

Η φαρμακερή ατάκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έριξε το

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και δε δίστασε να ρίξει ένα «καρφί» προς την Ρούλα Κορομηλά, η οποία με τη σειρά της έσπευσε να τον υποστηρίξει για την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το Big Brother.

Μετά από λίγα χρόνια αποχής, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να γυρίσει στην ελληνική τηλεόραση και να συμμετάσχει συμπληρωματικά στο Big Brother με το οποίο βέβαια σήμερα επικρατεί κανονικός αναβρασμός - δείτε εδώ τι συνέβη με το σχόλιο για το βιασμό που έκανε ένας παίκτης.

Η Ρούλα Κορομηλά λοιπόν ξεκαθάρισε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πολύ καλός στην παρουσίαση, απαντώντας σε έναν διαδικτυακό της φίλο ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει καθόλου ο ρόλος του.

Αυτό είναι το «καρφί» που πέταξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στο Πρωινό ξεκαθάρισε πως αισθάνεται πολύ χαρούμενος με τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά αλλά έχει την εντύπωση πως έλεγε άλλα πριν από λίγο καιρό, όταν δηλαδή βρίσκονταν σε απέναντι κανάλια.

«Η έναρξη της Παρασκευής ήταν ένα τρολάρισμα. Ήθελα να πειράξω αυτούς που γράφανε για τον Χάρη Βαριθακούρη. Εγώ πρότεινα στην παραγωγή να κάνει αυτή την έναρξη. Για μένα ήταν καλύτερος και από την πρώτη εκπομπή, η οποία ήταν βιντεογραφημένη. Στην αρχή είχα γκάζια, αλλά ο Χάρης μού έκανε την πιο ξεκούραστη εκπομπή».

Η απάντηση που δίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σχόλιο που έκανε για τον ίδιο η Ρούλα Κορομηλά ήταν η εξής: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ρούλα Κορομηλά για το σχόλιό της για μένα. Είναι ένας από τους πυλώνες της τηλεοπτικής διαδικασίας με την πείρα της, την ευχαριστώ ιδιαίτερα. Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που ήμασταν ανταγωνιστές, αλλά όταν ωριμάζουμε γινόμαστε πιο ανοιχτοί. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Ανδρέας Μικρούτσικος Ρούλα Κορομηλά