Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ - Κατήγγειλε το Big Brother και έφυγε από το πάνελ

Πολύ ξεκάθαρος ο δημοσιογράφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ - Κατήγγειλε το Big Brother και έφυγε από το πάνελ

Μετά τον χαμό που έγινε στο κανάλι με το Big Brother, σημειώθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ, με έναν δημοσιογράφο να καταγγέλλει το ριάλιτι και στη συνέχεια να μαζεύει τα πράγματά του και να φεύγει από το πάνελ.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να σχολιάσει το πρόγραμμα στο ίδιο κανάλι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι επιτροπή να προβάλλονται τέτοιου είδους απόψεις.

«Δεν είναι σόου. Είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλοτύρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ σαν συναδέλφους.

Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Οι συνάδελφοί του αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από τη στάση του, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε: «Ήρθες μέχρι εδώ για να έρθεις και να φύγεις; Εντυπωσιακό».

Την ίδια στιγμή αναβρασμός επικρατεί και στο Twitter με το Big Brother. Δείτε εδώ τα σχόλια που «καίνε» το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Ο ΣΚΑΪ θα έπρεπε να το είχε κόψει ήδη» - Το σχόλιο της Έφης Αχτσιόγλου για το Big Brother

Η Έφη Αχτσίογλου βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το σταθμό, ξεκαθαρίζοντας πως το Big Brother θα έπρεπε να έχει κοπεί ήδη και να μην προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

Το σχόλιο που ακούστηκε χθες βράδυ στο live streaming του Big Brother, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έτσι πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να το σχολιάσουν δημόσια. Ανάμεσά τους και ο Στέλιος Πέτσας - δείτε εδώ την παρέμαβασή του.

Ο ΣΚΑΪ δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια επίσημη τοποθέτηση ωστόσο στην πρωινή εκπομπή του ακούστηκαν μερικές απόψεις κατά του προγράμματος και κατά του σταθμού.

Η Έφη Αχτσίογλου, μιλώντας τόσο σαν πολιτικός όσο και σαν γυναίκα ξεκαθάρισε πως τέτοιες απόψεις δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να ακούγονται live στην ελληνική τηλεόραση.

«Ένα περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού. Ο σταθμός θα έπρεπε να έχει ήδη αποφασίσει τη διακοπή της συγκεκριμένη εκπομπής. Το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά η πολιτικός.