Γιώργος Μαυρίδης: "Δεν κοινοποίησα εγώ τον γάμο μου, η κοπέλα μου τον κοινοποίησε δεν με ρώτησε καν!"

Εξηγεί αναλυτικά ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Μαυρίδης:

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια. Η κάμερα των "Κου Κου" έπιασε τον παρουσιαστή και Tattoo Artist και του έκανε ερωτήσεις για τις φήμες που ακούγονται ότι θα γίνει μπαμπάς! Ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κάποια κοινοποίηση του γάμου

«Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς, αλλά καμία σχέση. Ο γάμος ισχύει, αλλά θα δούμε πως θα γίνει λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Θα αποφασίσουμε παρέα με τη γυναίκα μου και θα παντρευτούμε.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ακόμη, δήλωσε πως το να κοινοποιηθεί ο γάμος τους δεν ήτνα απόφαση δική του αλλά της συντρόφου του.

Τα καλά νέα για τον Μαυρίδη συνεχίζονται καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρέιλερ της νεάς του εκπομπής

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε στη Χαλκιδική και ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μαυρίδη

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Open, την εκπομπή Into the Skin στην οποία θα ακολουθήσει τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα αναζητήσει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές!

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν.

Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα. Μέσα από το «Into the Skin» θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, που η ιστορία τους φτάνει στα βάθη των αιώνων. Συναρπαστικές διηγήσεις, διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις, αλλά και υπέροχες εικόνες από ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη που κόβουν την ανάσα.

Γιώργος Μαυρίδης