Μπουράκ Χακί: «Ο χωρισμός με τη Χαρά Παππά ήταν...»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: «Ο χωρισμός με τη Χαρά Παππά ήταν...»

Ο Μπουράκ Χακί επικοινώνησε με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά και στην απόφαση που πήραν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης του με το μοντέλο, η οποία απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης.

Βέβαια μία συγκινητική εξομολόγηση λίγο μετά το χωρισμό της έκανε και η Χαρά Παππά. Δείτε εδώ τι είπε για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Αυτά είπε ο Μπουράκ Χακί για το χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

«Μιλάμε με τη Χαρά, έχουμε καλή επικοινωνία. Τα πάντα άλλαξαν φέτος, δεν περίμεναμε τίποτα απ' όσα έγιναν. Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι και εύχομαι να είχαμε παντρευτεί. Ο χωρισμός ήταν μία απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Τώρα πια δεν πρέπει να μιλάμε για την πιθανότητα επανασύνδεσής μας», ήταν τα λόγια του Τούρκου ηθοποιού.

Μπουράκ Χακί: "Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί..." - Συγκινητικές δηλώσεις για την Χαρά Παππά 9 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Ο Μπουράκ Χακί 9 μήνες μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του και να αποκαλύψει πως θα ήθελε να είχαν παντρευτεί γιατί την αγαπάει ακόμα πολύ!

Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στον ΣΚΑΙ, Love it, με τα πιο τρυφερά λόγια για την πρώην σύντροφό του.

«Την περίοδο του κορονοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορονοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε.

Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή», είπε ο Μπουράκ Χακί.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα έγινε γνωστός κι ένας ακόμα χωρισμός για γνωστό πρόσωπο του ΣΚΑΙ. Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ