Ηθοποιός «άδειασε» την Ελένη Μενεγάκη - «Έβαζα όρο να μην πηγαίνω στην εκπομπή της γιατί...»

Την έκραξε στον αέρα του Love It

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηθοποιός «άδειασε» την Ελένη Μενεγάκη - «Έβαζα όρο να μην πηγαίνω στην εκπομπή της γιατί...»

Στον αέρα της εκπομπής του Love It, μια από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, «άδειασε» την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της, λέγοντας πως δεν ήθελε να πηγαίνει.

Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είναι από τους καλλιτέχνες που δεν «μασάνε» τα λόγια τους και τα λένε έτσι όπως τα νιώθουν.

Συγκεκριμένα, είπε «Δεν έχω πάει ποτέ στη Μενεγάκη. Αρνούμουν και όχι μόνο. Το έβαζα σαν όρο στο συμβόλαιό μου. Δεν μου άρεσε».

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, βρίσκεται ακόμη στην Άνδρο και η θέα από το σπίτι της είναι απλά μαγευτική.

Ελένη Μενεγάκη Χρυσούλα Διαβάτη Love It

Ελένη Μενεγάκη: Σάλος στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανέβασε με τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη που είναι πλέον ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε φωτογραφίες με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και προκάλεσε σοκ σε όλο το διαδίκτυο!

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν "φωτιά"! Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα η Ελένη Μενεγάκη κατέγραψε τις κόρες της να κάνουν βουτιές από έναν ψηλό βράχο, κάτι που τρόμαξε τους followers της που έχουν κι αυτοί παιδιά και ξέρουν πως είναι να αντικρίζεις ένα τέτοιο θέαμα.

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δείχνουν σοκαρισμένους τους διαδικτυακούς της φίλους

Ελένη Μενεγάκη παιδιά

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία instagram

Να υπενθυμίσουμε πως λίγες ώρες πριν την ανάρτηση αυτή, κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, προκάλεσαν την αντίδραση της Ελένης.

Ελένη Μενεγάκη: Να τι της είπαν τα παιδιά της όταν κατάλαβαν πως είναι... διάσημη!

Πώς βλέπουν τα παιδιά των celebrities και γενικά των διάσημων το γεγονός ότι οι γονείς τους είναι αναγνωρίσιμοι; Η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα τους κοιτούν στον δρόμο όταν περνούν. Τι είπε όμως η Ελένη Μενεγάκη για τα δικά της παιδιά;

Το εν λόγω θέμα λοιπόν συζητήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την ίδια να λέει την εμπειρία της από τα δικά της παιδιά. Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια είπε πάνω στο θέμα, που συζητούσαν στην εκπομπή πώς:

"Τα παιδιά ασχολούνται με άλλα πράγματα.. Τα παιδιά κάνοντας παρέα και με άλλα παιδιά δεν βλέπουν τις διαφορές, τις βλέπουν αλλά δε δίνουν σημασία.… Εγώ θυμάμαι τα παιδιά μου ήταν αρκετά μεγάλα όταν μου είπαν, «Ρε μαμά εσύ γιατί όταν έρχεσαι στο σχολείο σε κοιτάνε όλοι; Γιατί εσύ έρχεσαι πάντα έτσι ωραία χτενισμένη με τακούνια και οι άλλες γυναίκες έρχονται πιο κανονικά".