GNTM 3: Εκνευρισμένη παίκτρια με σχόλιο του Σκουλού - «Δεν συμφωνώ...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Εκνευρισμένη παίκτρια με σχόλιο του Σκουλού - «Δεν συμφωνώ...»

Εκνευρισμένη φάνηκε να είναι παίκτρια του GNTM 3 με ένα σχόλιο που της έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στο πρώτο επεισόδιο από τις auditions.

Ο λόγος για την Βερονίκη η οποία είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ, αλλά σταμάτησε για λόγους υγείας.

«Είχα μαζέψει λεφτά για να πάω στο Παρίσι, είχα κλείσει να συναντηθώ με πρακτορεία, αλλά ένα πρόβλημα υγείας, ένα γυναικολογικό θέμα με κράτησε πίσω και...πάνε όλα», είπε η Βερονίκη και στη συνέχεια εξήγησε.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ όταν την «έκοβε» ο Δημήτρης Σκουλός, ένα του σχόλιο δεν της άρεσε καθόλου. Ποιος «Φραουλίτσας» του Survivor; Γνωρίστε τον «Καρπουζάκι» του GNTM.

GNTM 3: To plus size μοντέλο περπάτησε με τακούνια και «τρέλανε» τους κριτές

Το πρώτο plus size μοντέλο του GNTM 3 περπάτησε στην πασαρέλα της audition και «τρέλανε» τους 4 κριτές, τόσο με τις πόζες του όπως και με το περπάτημα του, αφού φορούσε τακούνια.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μελισσά που είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και πήγε στο ριάλιτι μοντέλων για να νικήσει.

Ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να βάλει ψηλοτάκουνα και να περπατήσει μπροστά στους κριτές, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα boot camps. Δες ποιος παίκτης πήρε τη wild card.