Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: "Δεν το λέω ήρεμα...με ντροπή το λέω!" - Κατακεραυνώνει το Big Brother η ηθοποιός

Η αντίδραση της για το περιστατικό στο Big Brother

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου:

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Big Brother από την χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλέξανδρίδη, η οποία προκάλεσε και την αποχώρηση του, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν εναντίον του. Έτσι και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram κατακεραύνωσε τον παίκτη!

Υποστήριξε λοιπόν πως δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε για πράγματα που έχουμε επιτρέψει να συμβούν αλλά να μην αφήνουμε εξ αρχής να γίνει κάτι που προσβάλλει τόσο φανερά τις ανθρώπινες αξίες.

«Η σκέψη μου είναι : γιατί να ακυρώνονται πράγματα που ξέραμε ότι θα γίνουν, γιατί επίτηδες επιλέξαμε ανθρώπους που θα τα κάνουν, για να ειπωθούν πράγματα που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν ένα ντόρο, μπας και κάνουμε νούμερα και βγάλουμε λεφτά.

Αντί να αρνούμαστε εξ αρχής να δημιουργούμε ως προϊόντα «ψυχαγωγίας» εκπομπές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, τα δικαιώματα και την ψυχική μας υγεία;

Δε το λέω ήρεμα…. Με ντροπή το λέω, απέχθεια, με θυμό, με έλεος επιτέλους» ήταν όσα έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

ξέσπασμα Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Εκτός εαυτού ο Αύγουστος Κορτώ με τον Αντώνη - «Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι..»

Χαμός επικρατεί σε όλη την Ελλάδα από το απόγευμα της Κυριακής με το Big Brother και τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος είπε με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Ανάμεσα σε αυτούς που ξέσπασαν δημόσια, είναι και ο Αύγουστος Κορτώ ο οποίος βγήκε εκτός αυτού.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως η παραγωγή του Big Brother και ο ΣΚΑΙ πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε διακοπή της live μετάδοσης στο διαδίκτυο, αλλά και να διώξουν τον παίκτη από το σπίτι.

Η ανάρτηση εκτός εαυτού του Αύγουστο Κορτώ στο Twitter για το Big Brother και τον Αντώνη
Στο λογαριασμό του στο Twitter η Αύγουστος Κορτώ, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι δηλώνει απερίφραστα ότι αν δεν ξαλαφρώσει, θα προβεί σε βιασμό.

Το κανάλι πέταξε το ίζημα απ' το πρόγραμμα; Το ΕΣΡ έριξε τσεκούρι; Η παραγωγή βγήκε να απολογηθεί γονυπετής για την προώθηση, την εκλογίκευση, ενός απ' τα ειδεχθέστερα εγκλήματα;

Αν όχι, αν περάσει στο ντούκου αυτός ο πάτος της κοινωνικής σήψης, την επόμενη φορά, στην πλάτη του επόμενου θύματος, μπορεί να ξανακούσουμε τη φρίκη ως γραμμή υπεράσπισης: "Δεν είχε εκτονώσει τη βαρβατίλα του, κύριε πρόεδρε; Τι να 'κανε; Αφού έτσι λέει η τηλεόραση» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Αύγουστος Κορτώ ανάρτηση για Big Brother