Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air αν είναι έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air αν είναι έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μέσα από το σημερινή εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη on air στο Happy Day για το αν τελικά είναι έγκυος η τραγουδίστρια.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φαίνεται πως βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου - δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία εγκυμοσύνη πίσω από τη βιαστική απόφαση του ζευγαριού, ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να το διαψεύσει.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day για το αν είναι έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πολύ ευγένικα δέχθηκε τις ευχές και νομίζω κόμπλαραν και οι δημοσιογράφοι που απάντησε. Όπως σας ο γάμος θα γίνει άμεσα, δηλαδή μέσα στο 2020, και οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη και επισπεύδεται το μυστήριο απλά υπάρχει φλογερός έρωτας», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Παντρεύεται το σύντροφο της και αυτή θα είναι η κουμπάρα στο γάμο τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, αφού όπως έγινε γνωστό παντρεύεται σε λίγο τον σύντροφό της. Στην εκπομπή των Κου Κου μάλιστα, αποκαλύφθηκε ποια θα είναι η κουμπάρα της.

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το ζευγάρι θα παντρευτεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και κουμπάρα στο γάμο του θα είναι η Σάννυ Μπαλτζή.

Όπως συνέχισε το ρεπορτάζ του, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γνωρίστηκε με τον καλό της στο εστιατόριο που διατηρεί η γνωστή στιχουργός και καλή της φίλης.

Να σημειώσουμε πως μια πολύ όμορφη περίοδο η τραγουδίστρια διανύει και στα επαγγελματικά της, καθώς επιστρέφει στην τηλεόραση ξανά μέσα από το The Voice και έχουμε την ημερομηνία της πρεμιέρας.