Ελεονώρα Ζουγανέλη: Πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας - Αυτός είναι ο αγαπημένος της!

Φωτογραφικό υλικό

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας - Αυτός είναι ο αγαπημένος της!

Μια από τις καλύτερες περιόδους διανύει η τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη καθώς πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου ο οποίος είναι ποινοκολόγος! Βρήκαμε φωτογραφίες του και μπορείς να τις δεις και εσύ από το προφιλ του στο Instagram!

Οι δυο τους περνάνε πολύ όμορφα και αυτό φαίνεται από το πόσο ευχάριστα μιλάει η Ελεονώρα για αυτόν! Άλλωστε ένα τέτοιο βήμα προς τον γάμο δεν το κάνεις αν δεν είσαι ευτυχισμένος.

Οι λιγοστές φωτογραφίες που έχει στο προφιλ του ο ποινικολόγος δείχνουν ότι είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να μοιράζεται πολλά από την προσωπική του ζωή.

Στην σημερινή εκπομπή του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η τραγουδίστρια και εκεί έγινε και μια αποκάλυψη περί εγκυμοσύνης της!

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Παντρεύεται το σύντροφο της και αυτή θα είναι η κουμπάρα στο γάμο τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, αφού όπως έγινε γνωστό παντρεύεται σε λίγο τον σύντροφό της. Στην εκπομπή των Κου Κου μάλιστα, αποκαλύφθηκε ποια θα είναι η κουμπάρα της.

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το ζευγάρι θα παντρευτεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και κουμπάρα στο γάμο του θα είναι η Σάννυ Μπαλτζή.

Όπως συνέχισε το ρεπορτάζ του, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γνωρίστηκε με τον καλό της στο εστιατόριο που διατηρεί η γνωστή στιχουργός και καλή της φίλης.