Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον γάμο της κόρης του - «Είμαι σίγουρος ότι...»

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον γάμο της κόρης του - «Είμαι σίγουρος ότι...»

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του γάμου της κόρης του, ο Γιάννης Ζουγανέλης δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα On time. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι οι δυο τους ταιριάζουν απόλυτα.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε λίγο καιρό πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου - δείτε εδώ το Instagram του - και ο μπαμπάς της είναι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που η Ελεωνόρα διάλεξε σύντροφο ζωής. Πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως είναι και η Ελεωνόρα. Είμαι σίγουρος ότι θα εναρμονιστούνε. Είναι αυτός που της αξίζει γιατί την αντιλαμβάνεται και τη θαυμάζει» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο ίδιος αποκάλυψε παράλληλα πότε θα γίνει το μυστήριο, αλλά και το μεγάλο πάρτι: «Είμαστε πολύ κοντά στον γάμο, μπορεί τον άλλο μήνα. Θα γίνει σε στενό κύκλο, λόγω των συνθηκών με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Και όταν οι καιροί το επιτρέψουν, θα κάνει ένα πάρτι για φίλους».

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air αν είναι έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μέσα από το σημερινή εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη on air στο Happy Day για το αν τελικά είναι έγκυος η τραγουδίστρια.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φαίνεται πως βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου - δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία εγκυμοσύνη πίσω από τη βιαστική απόφαση του ζευγαριού, ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να το διαψεύσει.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day για το αν είναι έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πολύ ευγένικα δέχθηκε τις ευχές και νομίζω κόμπλαραν και οι δημοσιογράφοι που απάντησε. Όπως σας ο γάμος θα γίνει άμεσα, δηλαδή μέσα στο 2020, και οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη και επισπεύδεται το μυστήριο απλά υπάρχει φλογερός έρωτας», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.