Ήρθαν τα ευχάριστα για την Αθηνά Οικονομάκου

Ενθουσιασμένη η ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήρθαν τα ευχάριστα για την Αθηνά Οικονομάκου

Η νέα σεζόν ξεκινάει σιγά σιγά και τα ευχάριστα νέα μόλις ήρθαν για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μάλιστα θέλησε να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι επιλέγει να μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους followers της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που ήρθαν για την Αθηνά Οικονομάκου

Τις τελευταίες μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη στην Μονεμβασιά προκειμένου να κάνουν τη φωτογράφιση για τη νέα χειμερινή κολεξιόν του Project Soma, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε λίγο καιρό.

Από τα λίγα που έχουμε δει στις φωτογραφίες που έχουν ανέβει μέχρι τώρα στο Instagram, πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη σειρά ρούχων, τα οποία σίγουρα θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της η κάθε γυναίκα.

Βέβαια σε λίγο καιρό, η Αθηνά Οικονομάκου κάνει και πρεμιέρα με τη σειρά Έλα στη θέση μου . Δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Χαρές στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Πολλές χαρές φαίνεται πως είχε στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μία υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε τη γιορτή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι λάτρης των social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή από τις ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές της.

Έτσι ανακοίνωσε τις χαρές στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν, ανέβασε μία ακόμα μοναδική φωτογραφία, στην οποία βουτάει στη θάλασσα με το πιο καλοκαιρινό μαγιό από τη συλλογή της!

«Yayyyy γιορτάζω!!!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!Καλο μήνα σε όλους εύχομαι!!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.