Έκανε την ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου

Αφορά όλους τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να βάλει τέλος στην αγωνία των θαυμαστών της και έτσι μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την ανακοίνωση για τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, «Έλα στη θέση μου».

Η σειρά του ALPHA συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν και εδώ και λίγο καιρό, ηθοποιοί και συντελεστές έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Έτσι, η ηθοποιός θέλησε να δώσει ένα μικρό "teaser" στους διαδικτυακούς της φίλους και να κάνει γνωστή την ημέρα και την ώρα που θα κάνει πρεμιέρα η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ! ! ! Πιο δυνατοί από ποτέ

«Έλα στη θέση μου» 5η χρονιά, η αγαπημένη σας συνήθεια από Δευτέρα 14/9 και κάθε μέρα στις 20:00 στον @alphatv!», έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Τις προάλλες, η ηθοποιός είχε κάνει μία αποκάλυψη για τους συμπρωταγωνιστές της στο Έλα στη θέση μου. Δείτε εδώ τι είπε.

Χαρές στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Πολλές χαρές φαίνεται πως είχε στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μία υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε τη γιορτή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι λάτρης των social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή από τις ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές της.

Έτσι ανακοίνωσε τις χαρές στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν, ανέβασε μία ακόμα μοναδική φωτογραφία, στην οποία βουτάει στη θάλασσα με το πιο καλοκαιρινό μαγιό από τη συλλογή της!

«Yayyyy γιορτάζω!!!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!Καλο μήνα σε όλους εύχομαι!!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.