Γιούλικα Σκαφιδά: "Ούτε βιαστής είναι ,ούτε βίαιος, αλλά.." - Η ανάρτηση κόλαφος για τον παίκτη του Big Brother

Καταδικάζει η ηθοποιός τις δηλώσεις του παίκτη του Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιούλικα Σκαφιδά:

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος παίρνει θέση στο περιστατικό που έφερε τα πάνω κάτω στο Big Brother στον σταθμό του ΣΚΑΙ .Φυσικά μιλάμε για τον χυδαίο τρόπο που μίλησε για τις γυναίκες ο παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης. Θέση πήρε και η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά η οποία δίνει έναν άλλο χαρακτηρισμό στον παίκτη.

«Καταδικάζουμε όλοι τις δηλώσεις παίχτη reality που αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως «σπερματοδοχείο». Γνώμη μου είναι πως ούτε βιαστής είναι ούτε βίαιος, είναι απλώς «μάγκας»! Είναι η «αντρική μαγκιά» που περνάει από γενιά σε γενιά &βάζει στο στόμα-αρχικά-των αντρών ...κουβέντες απαράδεκτες, σεξιστικές, υποτιμητικές, που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μεταξύ άλλων και η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κατακεραύνωσε το Big Brother

Είναι θέμα παιδείας να σταματήσουμε να αναπαραγάγουμε πλήθος στερεοτύπων, ακόμα & αυτών που δείχνουν αθώα όπως «Θα μιλήσω παντελονάτα» ή «οι γυναίκες δεν ξέρουν αριθμητική» #cancelbigbrothergr» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της στο Twitter.

Άνάρτηση Γιούλικας Σκαφιδά
Γιούλικα Σκαφιδά - Big Brother

Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη με το Big Brother - «Έχει και το τρας το όριο του»

Και η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να τοποθετηθεί για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το Big Brother, καθώς έγινε έξαλλη. Για αυτό και δημοσίευσε ένα κείμενο στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, το παρακάτω κείμενο.

«Αν η άμεση αντίδραση του ΣΚΑΪ δεν είναι να διώξει αυτόν τον παίκτη από μια καθημερινή εκπομπή που επέλεξε να “κερνάει” το κοινό του, τότε απλά στηρίζει ξεκάθαρα έναν ρατσιστή, σεξιστή και όπως παραδέχεται και ο ίδιος βιαστή/εγκληματία. Έχει και το τρας το όριο του», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη