Απίστευτο περιστατικό στο Πρωινό - Κοιτούσε το στέρνο της Φαίης Σκορδά κι εκείνη τον πήρε χαμπάρι

«Έμεινε» όταν το συνειδητοποίησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό στο Πρωινό - Κοιτούσε το στέρνο της Φαίης Σκορδά κι εκείνη τον πήρε χαμπάρι

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στον αέρα του Πρωινού, καθώς η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο με βαθύ ντεκολτέ. Ένας από τους συνεργάτες της, κοιτούσε έντονα στο στέρνο της ωστόσο εκείνη δεν είχε πάρει χαμπάρι!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε χθες πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 - δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε - και είχε ανανεωμένη ομάδα στο πλευρό της.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της, ήταν και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος σήμερα κατάφερε να προσφέρει μπόλικο γέλιο στους τηλεθεατές με μία γκάφα που έκανε στον αέρα της εκπομπής.

Έτσι συνέβη το απίστευτο περιστατικό στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια τον αντιλήφθηκε και έχασε τα λόγια της και στη συνέχεια αναφώνησε: «Τι κοιτάς; Πας καλά;» δείχνοντας το στέρνο της. Και ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε αυθόρμητα: «Κάτι γυαλίζει, έσκυψες και…»! Και όλοι φυσικά ξέσπασαν σε γέλια!

Δημήτρης Μοθωναίος Πρωινό

Ασύλληπτο: Χέρι χέρι Σκορδά - Λιάγκας στην έναρξη του Πρωινού

Το Πρωινό έχει σήμερα πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και έτσι η εκπομπή ξεκίνησε με τον πιο ασύλληπτο τρόπο καθώς η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε χέρι χέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, σε μία αναδρομή από την πρώτη κιόλας χρονιά της εκπομπής της στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη ανατροπή και ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με μία ανάμνηση από τα παλιά. Αφού έπεσε σήμα για την εκπομπή «Με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα», είδαμε το πρώην ζευγάρι να κατεβαίνει μαζί τα σκαλιά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι επόμενες πρεμιέρες, με την παρουσιάστρια να τις παρακολουθεί σε μία τηλεόραση μέσα στο πλατό της.

Με το που τελείωσε το βίντεο, σηκώθηκε και όλο χαρά καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό για ακόμα μία χρονιά, ντυμένη στα λευκά και πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Στο πλευρό της εννοείται ο αγαπημένος της συνεργάτης Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κόνι Μεταξά, η Λίτσα Πατέρα και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ενώ μαζί της έχει και έναν άνδρα - έκπληξη! Δείτε εδώ ποιον.